Béta panganyarna tina Apple Music pikeun Android ngabocorkeun masa depan Apple Classical

Apple Klasik

Kami parantos nyarioskeun ka anjeun sababaraha kali yén éta jasa digital Aranjeunna geus datang ka nempatan hiji tempat pohara penting dina panghasilan budak ti Cupertino. Ladenan mimitian ti panyimpen iCloud ka streaming jasa eusi sapertos Apple Music atanapi Apple TV+. Tungtungna, langganan ngajaga panghasilan anu satia pikeun perusahaan sareng sigana aranjeunna hoyong neraskeun ngembangna. Nu anyar: Apple bakal mikir pikeun ngaluncurkeun Apple Classical, layanan streaming musik klasik anyar. 

Kabeneran aya nu geus saeutik kejutan, dina versi béta panganyarna Apple Musik pikeun Android a garis kode Nu nyebatkeun Buka dina Apple Klasik, garis anu ngalambangkeun kamungkinan layanan Apple anyar dedicated ka musik klasik nu malah bisa datang dina aplikasi misah, éta naha Buka di… Jeung kabeneran éta Geus lila aya omongan ngeunaan kamungkinan Apple bakal ngaluncurkeun layanan jenis ieu, Dina tungtungna aranjeunna nyobian bet dina satisfying paling audiophiles sarta geus salawasna diusahakeun ngurus katalog Apple Musik musik klasik. Jeung inget yen taun ka tukang Apple meuli Primephonic, layanan streaming musik klasik. 

Urang bakal ningali naon sadayana ieu, sakumaha anu urang nyarios Naha urang kedah ngantosan sababaraha bulan saprak éta bisa jadi Keynote salajengna tina WWDC anu dipilih pikeun nampilkeun warta dina Apple Music ngeunaan layanan musik klasik anyar ieu. Hiji layanan nu ogé bisa jadi terpadu kana Apple Music sorangan di tukeran pikeun mayar tambahan sareng éta tiasa dibarengan ku pembaharuan kisaran HomePod supados urang tiasa ngaraosan musik dina sagala kamegahanana. Sareng anjeun, Naha anjeun resep kana Apple Classical?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.