Bagéan gim anyar tanpa pamésan dina aplikasi di App Store

Kaulinan-tanpa-micropayments

App Store parantos ngamimitian ngamajukeun kaulinan tanpa ngagaleuh aplikasi dina App Store dina halaman na anu diulas. Bagéan na disebut 'Mayar sakali sareng maénkeun. Kaulinan hébat tanpa pamesaran Dina-App »anu ngan ukur saratna nyaéta ngasupkeun kaulinan anu teu ngandung sistem pembayaran mikro jadi biasa akhir-akhir ieu di sadaya aplikasi sareng gim anu nyababkeun langkung seueur gangguan ti fasilitas pikeun pembeli sareng pangguna.

Bagéan parantos mimiti diwanohkeun di Inggris sareng léngkah salajengna diperkirakeun janten US App Store, sanaos pastina perkawis waktos sateuacan dugi ka iDevices urang. Dina taun-taun ayeuna Apple parantos ngalakukeun tindakan pancegahan sareng ningali kacurigaan kana sifat kaulinan anu disebut "freemium" sanaos tiasa langkung saur "mayar kanggo menangkeun" (mayar kanggo menangkeun), sapertos anu dilakukeun dina jaman na éta ngarobih "gratis "tombol" Kanggo "kéngingkeun" ogé nambihan tag anu khusus nunjukkeun yén aplikasi ngandung micropayments.

Kami henteu terang pasti naha bagian anyar ieu bakal janten fitur permanén di App Store, anu bakal kami tampi, atanapi mangrupikeun salah sahiji seueur bagian samentawis dina halaman Unggulan. Naon tujuan tujuan bagian anyar ieu, kami jelas yén Apple prihatin ngeunaan paningkatan citakan tina mode anu ngaganggu ieu.

Anu jelas nyaéta kontropérsi micropayments henteu lirén, bahkan nyandak Apple ka pengadilan dina waktosna, sareng sigana henteu kalem. Urang parantos tiasa mendakan perusahaan pamekaran ageung sapertos Elektronika Seni sareng Gameloft ngiringan gabung prakték diragukeun ieu anu sering ngarobah hiji kaulinan anu luar biasa kana mesin slot ngaruksak pangalaman pamuter dugi ka wates anu teu disangka. Komo deui upami dibuktikeun yén pangguna App Store sanés sahanteuna sahenteuna mayar di pasar. Ti dieu kuring ngadorong sadaya pangembang pikeun nyingkahan prakték-prakték ieu, upami teu aya anu daék mayar € 4,99 ka payun pikeun gim atanapi aplikasi anjeun, éta panginten henteu pantes, tapi nyiptakeun kagumantungan atanapi ekspektasi, teras nyulik dina bentuk micropayments éta henteu sigana anu paling dipuji.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.