Bahan promosi pikeun iPad Air énggal ayeuna dikirimkeun ka toko

Éta mangrupikeun salah sahiji alat anu paling diantisipasi dina Apple Keynote anu terakhir dina bulan Séptember, Apple ngaluncurkeun iPad Air énggal kalayan desain iPad Pro. Alat super anu ngajantenkeun urang hilap iPad Pro bari ngantosan modél éta bakal dirénovasi pikeun nawiskeun kami hal anu sacara substansi ngabédakeunana sareng Air anyar. Kami tetep henteu terang tanggal pasti peluncuran iPad Air anyar, tapi "sobat" kami Mark Gurman nembé ngabocorkeun yén sababaraha perusahaan, pangecér, parantos nampi bahan promosi iPad Air énggal. Saatos luncat kami masihan anjeun sadayana rinci.

Jelas kami parantos aya dina Oktober, Apple henteu bohong sareng sigana ide na pikeun ngaluncurkeun alat ieu langkung gancang tibatan engké. Kami ningali poster, video promosi, jst., bahan penting pikeun ngajual produk ieu di toko mana waé anu ngahususkeun kana téknologi, sareng urang ogé nyanghareupan produk anu cukup anyar, teu aya produk sapertos tadi. Kuring yakin éta bakal janten penjualan super, ngaluncurkeun éta dina sababaraha warna ogé ngabantosan promosi na, sareng tangtosna, kakuatan iPad Air énggal ieu bakal ngajantenkeun urang terasrasakeun mangtaun-taun.

Kuring parantos ngawartosan anjeun, éta mangrupikeun iPad Air anu sampurna, Anjeun tiasa ngagaleuh tina modél anu paling murah (Wifi kalayan 64GB) 649 euro, dina 959 euro kanggo modél anu paling mahal kalayan 256 GB sareng sambungan sélulér. Sareng anjeun, naha anjeun badé ngomean iPad anjeun pikeun iPad Air anyar ieu? Abdi parantos ngawartosan anjeun yén anjeun moal kuciwa. Kami bakal merhatoskeun pisan pengumuman budak di blok éta sabab pelepasanana pasti caket, leres pisan, Kuring bakal wani ngomong yén peluncuran iPad Air anyar tiasa dihijikeun sareng peluncuran iPhone 12 anyar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.