Bakal aya parobihan ageung dina panyatur iPad Pro

The iPad Pro Mangrupikeun produk anu caket pisan diperbarui, sadayana nunjukkeun yén sapanjang bulan Maret ieu atanapi April payun bakal aya acara online alit perusahaan Cupertino anu bakal ngamungkinkeun urang terang kisaran énggal tina tablet perusahaan ngeunaan hal ieu produk pikaresepeun.

Kabocoran kasus anyar ngaramal yén ukuran speaker iPad Pro bakal dikirangan sahenteuna sapertilu. Kami henteu terang persis kumaha parobihan ieu bakal mangaruhan kualitas sora produk ieu, tapi terang Apple éta bakal kadéngé hébat, saur anjeun?

Kasus anu dibocorkeunna nyaéta ti «ESR», mérek mitis ngeunaan sampul anu urang tiasa mendakan dina seueur portal penjualan sapertos AliExpress atanapi Amazon éta sorangan, pastina anjeun terang éta, éta salawasna ngamajukeun sampul pikeun produk Apple anu énggal. Dina hal ieu, ngabandingkeun modél kasus anu sami dina vérsi na pikeun iPad Pro ti taun 2020 sareng iPad Pro "konon" ti 2021, kami mendakan yén ukuran panyatur sigana parantos ngirangan sahenteuna sapertilu, tapi ... Naon pastina pangirangan ieu sapertilu tina ukuran panyatur hartosna dina masing-masing modél?

  • 11-inci iPad Pro: Dina hal ieu urang bakal ngalih tina sakitar 13 liang per spiker dugi ka sakitar 9 liang per spiker.
  • 12,9-inci iPad Pro: Dina hal ieu urang bakal angkat tina sakitar 17 liang per spéker dugi ka 11 liang.

Kabuktosan, Apple bakal neraskeun masang opat speaker dina iPad na, éta mangrupikeun hiji-hijina cara pikeun ngajamin pangalaman konsumen sareng kreasi multimédia tina jajaran atasan, sakumaha anu kajantenan dugi ka ayeuna Sedengkeun pikeun perbaikan sanésna, kadatangan Mini-LED dikabarkan, robih kana prosésor A14X anu bakal sami sareng Apple's M1 sareng tangtosna kasaluyuan Thunderbolt dina port USB-C.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.