Real Racing 3 ngagaduhan pembaruan, nambihan pangalaman Daytona sareng pencét tvOS App Store

real-balap-3-tv

Real Racing 3

Toko Aplikasi tina Apple TV generasi ka-XNUMX éta bakal ngamungkinkeun urang pikeun ngalakukeun (ampir) naon waé dina layar ageung di ruang keluarga urang. Logisna, hal anu mimiti seueur urang pikirkeun nalika dipentangkeun Séptémber kamari nyaéta gim video. Sabenerna, kuring pikir pangembang nyungkeun unggah aplikasi na, janten aya anu sumping langkung lami tibatan anu kami hoyongkeun, tapi, kumaha waé ogé, saeutik demi saeutik beuki seueur aplikasi anu pikaresepeun sumping. Anu terakhir nyaéta gim, anu terkenal di ios, ti saprak Real Racing 3 parantos dugi ka tvOS App Store.

Sakapeung, sabab aya seueur Aplikasi ios anu sami yén dina Apple TV, kuring ningali dina bagian "anu dibeli" upami aya anu kuring mésér dina iPhone atanapi iPad sareng anu kuring ayeuna sayogi dina kotak set-top, tapi éta sanés masalah sareng Real Racing 3. Kalayan kaulinan ieu kuring terang tadi wengi, tina koméntar ti Jaranor (hatur nuhun 😉). Sababaraha menit ka pengker, kuring nyambungkeun Apple TV 4 kuring, leres, aya gim mobil terkenal anu ngantosan kuring ngamimitian ngaduruk roda. Nya, urang bakal kaduruk!

Ayeuna anjeun tiasa maénkeun Real Racing 3 dina TV ruang tamu anjeun dina layar pamisah

Balap Nyata 3 Apple TV

Maén dina layar ageung ngagaduhan kaunggulanana. Salaku tambahan pikeun ningali sadayana ageung, urang tiasa maénkeun sareng réréncangan atanapi anggota kulawarga layar pamisah nganggo jarak jauh MFi atanapi nganggo iPhone anu sanés. Pikeun naon waé anu sanésna, Real Racing 3 pikeun Apple TV sacara praktis dilacak ka ios. Hiji-hijina bédana anu kuring perhatoskeun nyaéta parobahan gambar leutik anu logis kusabab panggunaan Siri Remote, dimana sarung tangan némbongan teras-terasan (henteu nalika maén) nunjukkeun yén urang kedah némpél touchpad pikeun maju. Ieu ngagaduhan sisi positip sareng sisi négatip na. Bagian anu positip nyaéta gim ngagaduhan kualitas anu sami sareng iPhone 6s, ngahémat jarak, sareng berita anu goréng nyaéta kami gaduh modél bisnis anu sami anu nampi seueur kritik anu urang bakal maénkeun naon anu bakal urang anggap sababaraha menit dugi ka aranjeunna nyungkeun artos kanggo ngalereskeun mobil atanapi urang kedah antosan sakedap deui kanggo tiasa uih deui maén. Sareng sanés ngan éta, dina Real Racing 3 aranjeunna bakal naroskeun ka kami artos (atanapi koin) ampir-ampiran kanggo napas, anu kuring henteu ngagaduhanana salaku salah sahiji gim karesep kuring. Kuring resep yén aranjeunna ngajual éta sanajan mahal tur kuring tiasa maén tanpa hariwang.

Di sisi anu sanésna, nalika Apple maksa pamekar pikeun nyiptakeun modeu gim anu jauhna Apple TV 4 remot tiasa dianggo, urang tiasa ngendalikeun mobil ku tilu cara anu béda: hiji sareng jauh Siri Jauh, anu sanésna nganggo jarak jauh MFi sareng anu sanésna nganggo iPhone, iPod Touch atanapi iPad. Saatos nyobian sadaya pilihan, kuring pikir anu pangsaéna nyaéta nganggo iPhone, kumargi éta ngagaduhan accelerometer sareng katingalina sapertos setir tibatan Siri Remote, anu leutik teuing.

Aya ogé bédana leutik sanésna, gumantung kana kagancangan konéksi kami: kumargi ayeuna teu kénging unggah aplikasi anu beurat pisan ka tvOS App Store, bagian mimiti gim bakal diunduh sareng urang bakal unduh langkung seueur bagian nalika urang maju. Bagéan ieu biasana tina sakitar 200mb masing-masing sareng éta bakal lirén pikeun ngaunduh deui nalika urang mimiti maénkeun. Engké, nalika urang seuseueurna diunduh, urang bakal maén normal.

Janten, upami anjeun resep gim mobil sareng anjeun penggemar saga RR, anjeun moal kantun kasempetan pikeun ngaunduhna sareng nyéépkeun waktos ku nyalip, ngahaleuang sareng kameunangan.

Unduhan alternatip: Real Racing 3 kanggo ios (cocog sareng tvOS)


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   David cenahna

    Halo, kumaha anjeun ngonpigurasikeun iphone pikeun tiasa maén sareng apple tv 4?
    salam

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Hai David. Abdi henteu acan nyobian, tapi anjeun tiasa. Di Crossy Road anjeun kedah gaduh game dina iPhone ogé sareng ti saprak éta pilih pilihan Apple TV.

      Hiji salam.

  2.   Jaranor cenahna

    Dina iPhone, kaulinan Racing 3 nyata dimimitian ti iPhone sareng di handap dina kadali aya pilihan anu nyebatkeun Bluetooth Apple TV atanapi anu sapertos kitu sareng éta waé. Teras dina Racing 3 nyata dina appletv aya pilihan di luhur kalayan ikon kontrol sareng aya deui maén nepi ka 4 pamaén nganggo iPhone, siriremote, kontrol mfi, iPad sareng pengendali anu nyambungkeun kaluar p1-p2- p3-p4.

    1.    javslim cenahna

      Hai Jaranor, kumaha damang?
      Anjeun terang yén kuring nembé mésér apple tv generasi ka-4 sareng kuring gaduh iphone SE sareng mini ipad 2 ... Minat kuring nyaéta maénkeun balap nyata 3 dina apple tv ngagunakeun iphone atanapi ipad salaku remote control. Kuring maénkeun duanana dina iPhone sareng dina Apple TV .. ??? Kuring naroskeun ka anjeun sabab kuring parantos nyobian nyambungkeun iPhone nganggo pilihan "Bluetooth Apple TV" sareng éta henteu nyambung sareng apple tv .... (Abdi henteu acan masang balap nyata dina TV apel).
      Hapunten tina sadaya masalah ieu tapi kuring anyar pisan nganggo apple tv

  3.   Jose cenahna

    Halo! Naha aya anu terang kumaha ngarobih pandangan lomba? Maksad abdi, éta dimimitian tina ningali ti jero mobil sareng kuring henteu terang kumaha ngarobihna. Hatur nuhun sadayana !! Sareng teraskeun.

  4.   Jaranor cenahna

    Kalayan anjeunna siriremote sacara horisontal ngageser touch up pandangan dirobih sareng ku kontrol mfi ku pemicu R1

  5.   Aurelio cenahna

    Halo, kuring gaduh aplikasi balap 3 nyata dina Apple TV generasi ka 4. Kuring nyobian log in face sareng kuring kéngingkeun jandéla anu nyarios yén kuring kedah ngalebetkeun kode. Naha aya anu tiasa nyarios ka kuring persis dimana ngalebetkeun kode? Hatur nuhun