Real Racing 3 diperbarui ku mobil sareng tés énggal

Kami henteu lirén nyarioskeun perkawis ieu kakuatan iDevices, alat-alat anu kéngingkeun fitur énggal sareng janten langkung kalapa. Sareng dinten ieu iDevices mangrupikeun salah sahiji alat anu pangsaéna pikeun maénkeun kaulinan vidéo dimana waé urang angkat, kumargi portabilitas mangrupikeun titik anu ngajantenkeun aranjeunna langkung pikaresepeun pikeun panggunaan ieu.

Kaulinan sagala jinis, di antawisna simulator mobil menonjol, sababaraha simulator anu bakal ngajantenkeun anjeun resep nyetir mobil anu jarang urang tiasa didatangan. Upami urang nyarioskeun ngeunaan simulator mobil urang moal tiasa nolak éta Real Racing 3 mangrupikeun kaulinan anu pangsaéna (upami sanés anu pangsaéna) dina bagian éta. Balap Nyata 3 anu lahir dua taun ka pengker sareng ayeuna ngagungkeun ku pembaruan anu pinuh ku fitur-fitur anyar.

balap nyata 3

Real Racing 3 diperbarui ngalebetkeun mobil anyar ti tim SpadaconceptSalajengna, urang moal lami deui tiasa nampi premiere dunya anu hébat kana mobil, mobil anu bakal dipasarkeun sareng urang bakal tiasa "nyobian" sateuacan anu sanés dina Real Racing 3. langkung ti 100 tingkat énggal pikeun ngararasakeun mobil-mobilna ti garasi kami.

Ieu anu dicarioskeun ku aranjeunna di log pembaruan tina vérsi anyar Real Racing 3, vérsi 3.1.0:

Candak résiko sareng béntenkeun pembaruan Real Racing 3 énggal!

Spadaconcept- Pabrikan anyar anu ambisius ngagabung sareng Codatronca TS sareng Codatronca Barchetta.

• Premiere dunya eksklusif: a Pabrikan bergengsi badé nampilkeun modél énggal… Nyetirna sateuacan anu sanés!

• Langkung tina 100 tés énggal- Ngarasakeun séri Spada sareng séri bonus.

2 taun Balap Nyata: Ngagungkeun ulang taun ku hadiah istiméwa.

Salaku panginget kami bakal ngawartosan éta Real Racing 3 mangrupikeun kaulinan gratis kalayan pambayaran dina aplikasi (anjeun kedah ngalangkungan kotak pikeun nyepetkeun sababaraha modél gim), salaku tambahan, Real Racing 3 mangrupikeun gim sadunya sareng anjeun tiasa ngaraosan dina iDevices anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.