Real Racing 3 ngajalankeun sajumlah berita anyar kalayan update na

Real Racing 3

Salah sahiji gim anu pangsaéna anu ngalirkeun App Store ti saprak didamelna nyaéta Real Racing 3, anu ngan ukur sababaraha dinten berhasil ngahontal posisi nomer 1 kalayan jumlah unduhan anu pangluhurna. Salaku tambahan, Electronic Arts ngahasilkeun pendapatan berkat pembelian di buruan anu sayogi dina gim. Dinten ieu, gim balap megah ieu anu aya di App Store parantos diénggalan ku seueur fitur-fitur anyar anu anjeun pasti bakal resep. Hayu urang ka ditu, mimitian mesin anjeun!

Seueur fitur-fitur anyar dina versi anyar Real Racing 3

Nalika kuring mairan ka anjeun, Real Racing 3 mangrupikeun salah sahiji gim balap anu pangsaéna aya ayeuna di App Store sareng naon deui, gratis. Hal séjén anu menonjol ngeunaan kaulinan ieu anu dikembangkeun ku EA nyaéta pembaruan bulanan berkala, nyaéta, unggal bulan pembaruan diluncurkeun sareng berita anu ngajantenkeun urang sadayana kalayan mata kabuka. Kami badé terang sadayana berita ngeunaan ieu Real Racing 2.2.0 vérsi 3 ayeuna sayogi di App Store:

  • Mobil roda anyar kabuka: Sakumaha dilaporkeun dina App Store, mobil anyar sapertos CAterham Seven 620R, KTM X-Bow R, Ariel Atom 3.5 sareng Ariel Atom V8 parantos ditambihan. Hayu urang tali dina sabuk urang sareng dugi ka garis finish heula.
  • Panggangan panggedéna: Dua mobil anyar sanésna aya dina daptar pesaing, Porsche 911 RSR (2014) sareng Hyundai Veloster Turbo. Ti saprak ayeuna urang kudu leuwih milih.
  • Le Mans: Balapan daya tahan anyar dimana urang tiasa ngaropea édisi terbatas Porsche 911 RSR (2014).
  • Modeu poto: Épék anyar, vinyl, sareng saringan parantos ditambihan kanggo ningkatkeun poto Real Racing 3.
  • Hyundai Veloster Turbo Waktos Percobaan

Sacara pribadi, éta mangrupikeun salah sahiji pembaruan anu pangsaéna anu kuring ningali saprak aranjeunna nambihan mobil anyar, peta anyar sareng sababaraha paningkatan anu sanés dina poto anu tiasa urang candak sacara otomatis nalika urang maénkeun. Naha anjeun badé maénkeun kaulinan ayeuna?

Real Racing 3 (Tumbu AppStore)
Real Racing 3bebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Salvador cenahna

    Leres, sadaya pembaruan ieu saé pisan tapi anu leres-leres ngaganggu, sareng seueur, nyaéta iklan anyar anu parantos aranjeunna tambihan. Abdi ngaraos bangor pisan.
    Abdi langkung resep mayar permainan sareng ngaleungitkeun sadaya iklan anu ngaganggu éta.