Ngarobih iPhone anjeun janten drone berkat PhoneDrone Ethos

TeleponDrone

Drones aya dina mode, kumargi Parrot dimimitian ku AR na anu ayeuna kawéntar. Drone, ngalangkungan DJI kalayan modél na anu paling kawéntar, Phantom, anu kuring hadir ka anjeun ayeuna, nu TeleponDrone revolusioner.

Pikeun masihan anjeun ideu, kado anu luhur dinten ayeuna dilengkepan ku sénsor sapertos gyroscope, accelerometers, GPS, panarima sinyal, kaméra anu hadé sareng prosesor sareng parangkat lunak pikeun cocog sareng sét, janten hargana bénten tina € 600 minimum bahkan bahkan ngaleuwihan 1.000 €. Tapi… Kumaha upami urang tiasa ngagaduhan sumbangan sapertos kieu pikeun € 100?

Urang sadayana ngagaduhan smartphone dina kantong urang, naha éta ciri anu hadé atanapi langkung goréng (upami anjeun dina situs wéb ieu, anjeun sigana gaduh iPhone), sareng smartphone ieu ngagaduhan sensor, kaméra, GPS, sareng sambungan nirkabel internal, Salaku tambahan, aranjeunna gaduh seueur prosesor langkung kuat tibatan dipigawe (dina kasus iPhone 6s kami nyarioskeun kakuatan anu tiasa dibandingkeun sareng komputer pribadi), hasilna na alat langkung ti pantes janten otak anyar salah sahiji alat udara ieu.

Éta pisan pamendak yén perusahaan hoyong ngaeksploitasi xKarya, sababaraha ahli dina séktor anu parantos ngagaduhan pangalaman dina dunya drones saatos kasuksésanna sareng anu diaku X Plus Hiji, drone sanggup nyebarkeun kagancangan gancang tanpa kaleungitan konsentrasi.

TeleponDrone

PhoneDrone mangrupikeun "sarung" pikeun smartphone urang (Android atanapi iPhone) anu kalebet motherboard anu pinuh ku chip, software nyalira sareng batréna. Hatur nuhun kana set ieu kami bakal tiasa ngenalkeun telepon urang di jero sareng ngaraoskeun drone anu fungsina lengkep, kusabab smartphone éta sorangan pasti ngaluarkeun biaya anu saé, sareng ayeuna éta bakal tanggung jawab ngagunakeun poténsialna pikeun ngajaga hiber, ngapung ti otonom atanapi dikawasa tina alat sanés, Kaasup Apple Watch!

Dupi anjeun ngabayangkeun? Kami hoyong ngarekam diri ti awang-awang, kami ngalebetkeun smartphone kami dina hal ieu sareng mesen nuturkeun kami, otomatis telepon kami bakal jaga nuturkeun kami tina hawa tanpa kaleungitan jéntré berkat sistem eunteung anu aksésori ieu kalebet sudut kaméra fokus kana tempat anu dipikahoyong.

TeleponDrone

Pikeun kaamanan pangguna (atanapi langkung saé smartphone na), PhoneDrone nganggo sababaraha sistem kaamanan sapertos wates jangkungna atawa badarat otomatis Pikeun ngahindarkeun yén peluncuran smartphone urang kana hawa pikeun ngapung mangrupikeun hal terakhir anu urang lakukeun, ti xCraft aranjeunna mastikeun yén aranjeunna gaduh sababaraha sistem kaamanan pikeun ngajamin hiber anu aman sareng fungsional, upami urang nambihan ieu smartphone urang bakal nyayogikeun drone kalayan sambungan data sareng GPS anu akurat pisan ... Henteu aya deui nonton drone anjeun ngalayang tina paningali!

TeleponDrone

«Drone» sayogi di Kickstarter dina harga anu dimimitian dina € 195, anu panghandapna kanggo drone anu gaduh ciri sapertos kitu (jelas urang gaduh bagian anu mahal dina saku urang), sareng sabab éta mangrupikeun produk pangheulana nawiskeun fungsionalitas ieu sareng asalna ti perusahaan anu terkenal dina crowdfunding. sakumaha éta xCraft Kickstarter parantos masihan aranjeunna gelar tina "Pamilih Staff", anu hartosna sanés mangrupikeun rekomendasi langsung ti portal crowdfunding nyalira.

TeleponDrone

Tanpa ragu, kamungkinan nyandak poto hawa ti Apple Watch mangrupikeun hal anu sering nelepon kuring, leres? Upami jawaban na enya, tong ngantosan kéngingkeun unit anjeun dina halaman proyék resmi anjeun, kumargi dina dinten mimiti kampanye PhoneDrone anjeun parantos ngahontal tujuan anjeun 100.000 € sareng ayeuna anjeunna badé ngadua deui!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   nono cenahna

    Ku hukum, dilarang ngapung Drone di daérah perkotaan, janten henteu seueur dianggo.

    1.    Juan Colilla cenahna

      Dilarang pikeun ngapung drone kalayan ukuran anu jelas, kuring henteu nyangka aya masalah nalika ngapungkeun salah sahiji ukuran ieu, sareng kirang di lapangan terbuka atanapi tempat-tempat anu rame, atanapi di gunung nalika anjeun badé olahraga atanapi nyéépkeun waktos , kartu ogé diperyogikeun nalika anjeun angkat Pikeun ngagunakeun alat-alat ieu, anjeun tiasa angkat ka kantor pulisi kanggo milarian terang perkawis peraturan ayeuna.

      1.    Louis V cenahna

        Nya henteu, leres-leres dilarang ngagunakeunana di daérah perkotaan tanpa idin anu sami ti déwan kota, henteu paduli ukuran drone na.

        Dilarang ogé ngapungkeun nalika wengi, di medan terbuka anu sanés milik anjeun, sareng di caket dieu (8km sakitar) bandara, markas-markas militér, atanapi take-off sareng badarat kanggo olahraga sapertos terjun payung atanapi paralayang.

  2.   byebye cenahna

    Upami aya anu hacks sinyal drone anjeun, aranjeunna nyandak éta sareng anjeun kénca tanpa drone sareng tanpa iPhone! NGABARAKATAK,

    1.    Juan Colilla cenahna

      Salian ti kanyataan yén ieu kedah dipikirkeun ku anu nyiptakeun, urang ngagaduhan iCloud sareng Activation Lock na, upami aranjeunna maokna, iPhone moal aya gunana pikeun aranjeunna sareng éta bakal tiasa lokasina ....

  3.   Joe cenahna

    Pikeun € 100 sakumaha anjeun nyarios yén anjeun kedah nyetak potongan palastik anjeun, rada pikeun $ 235 kumargi pembiayaan sanés $ 195 parantos béak.

    Wasalam

  4.   Andrés cenahna

    sampah, saha anu badé nempatkeun iPhone na dina drone.

    1.    Andrés cenahna

      Sareng naon anu kajantenan upami anjeun nampi telepon salami hiber?

      1.    Pobretolo cenahna

        Henteu nanaon, sabab éta bakal aya dina modeu pesawat 😀