The Return Revolusioner of Touch ID dina iPad Air Anyar

Salah sahiji kabaruan utama iPad Air tina taun 2020 ieu nyaéta lokasi sénsor Touch ID anyar. Kami sadayana jelas yén Apple mangrupikeun perusahaan anu paling menerkeun téknologi ieu dina tombol "home" nalika sensor sidik jenis ieu parantos lami di alat sanés, tapi Apple ngalaksanakeunana ogé, saé pisan.

Teras ku datangna iPhone X, sensor sidik jari na aya di tukang kusabab sumpingna Face ID anu hébat. Mangtaun-taun sareng naha henteu nyarios kitu, datangna COVID-19 didamel Apple bakal mikirkeun palaksanaan Touch ID dina iPad Air anyar sareng dina hal ieu dina tombol kakuatan, saloba urang parantos naros ka Apple sababaraha taun ka pengker.

Nyamanan sareng kaamanan nalika muka konci

Kami henteu mendakan nanaon, Touch ID mangrupikeun hiji sistem langkung lami tibatan anu dianggo ku Apple dina alatna tapi leres yén waktos ieu sistem diintegrasikeun kana tombol kakuatan sareng ieu nambihan tambah genah pikeun pangguna anu bakal muka konci iPad saatos ngaktipkeun alatna. Kaamanan henteu diragukeun dina sensor sidik Apple janten teu seueur anu kedah dikoméntaran.

Jelas yén Touch ID dina iPad Air mangrupikeun hal anu diarepkeun ku pangguna sanés dimana perusahaan parantos ngalaksanakeunana. Justru berkat lokasi anyar tombol kami tiasa mikir yén alat sanésna tiasa ngangkutna, eh iPhone 12 Pro -wink, wink-.

Naha aranjeunna tiasa nerapkeun Touch ID sareng Face ID? Leres, jawaban na sanés ti Apple, éta milik urang, tapi pastina ieu bakal naék harga peralatan sareng naon anu dipikahoyong Apple, sapertos sadayana perusahaan di dunya, nyaéta ngasilkeun artos. Naha mungkin iPad Pro anyar ngagaduhan sistem muka konci? Nya tiasa waé, urang bakal ningali éta dina waktos anu teu jauh teuing.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Abdi teh cenahna

    Nya, dina iPhone ka hareup, langkung saé upami aranjeunna ngahijikeunna dina layar sanés dina tombol pareum. Membela anjeunna di daérah ieu leres-leres fanboy, sareng omong kosong, sareng leres-leres ngahasilkeun pikeun dianggo ku sampul.

    1.    Luis Padilla cenahna

      Langkung saé janten toleran kana pendapat anu sanés sanaos aranjeunna béda ti anu urang ... sareng henteu nyayogikeun aranjeunna salaku Fanboy, omong kosong sareng kontraproduktif kumargi henteu sapertos kumaha pikir urang.

    2.    JM cenahna

      IPhone anyar, kasus anyar. Sampul énggalna bakal nyangking liang kosong dimana tombol mimitian, saur anjeun henteu? Kusabab aranjeunna gaduh liang pikeun anjeun nyambungkeun carjer ...
      Sareng upami anjeun nempatkeun kana handapeun layar, tong hilap pelindung gelas anu hampang ...

  2.   Koswara cenahna

    Hola