Bangga sayogi di App Store ngan ukur 0,99 euro

Upami urang nyarioskeun produktivitas di App Store urang tiasa mendakan seueur aplikasi anu bakal ngabantosan urang dina dinten ka dinten, utamina upami urang biasana gaduh seueur hal dina pikiran sareng urang nyerat leres-leres sadayana sahingga henteu aya kajadian naon ka urang. Reueus sumping ka App Store kalayan ideu masihan corak pikeun sistem perencanaan tradisional, sababaraha diantarana parantos kadaluarsa. Reueus bakal ngijinkeun urang pikeun langkung ngontrol waktos urang pikeun tiasa ngalaksanakeun sadaya tugas sareng / atanapi panginget yén urang parantos ngantosan sareng hatur nuhun ka sababaraha nagara adidaya, salaku pangembang nyauran aranjeunna: Pasihan kuring langkung seueur waktos, bebaskeun kuring tina setrés sareng Wisata deui dina waktosna.

Proud gaduh harga biasa di App Store 4,99 euro, tapi pikeun waktos anu terbatas urang tiasa kéngingkeun éta kirang tina hiji euro, 0,99 euro. Upami anjeun bosen kana aplikasi anu biasa pikeun ngatur dinten ka dinten, ayeuna mangrupikeun waktos anu pas pikeun masihan aplikasi anu hébat ieu kasempetan anu nawiskeun fitur-fitur ieu.

Fitur Bangga

  • Antarmuka anu saderhana sareng saderhana, janten anjeun tiasa ngalih langkung gancang ngalangkungan aplikasi
  • Penangguhan tugas saderhana: "Wengi" tibatan "jam 7 sonten"
  • Panginget
  • Kabiasaan sahingga anjeun tiasa lirén mopohokeun hal penting anjeun!
  • Dropbox sinkronisasi janten langkung produktif sareng sadaya alat ios anjeun (sareng Mac béta)
  • Multitasking pikeun iPad
  • TouchID pikeun ngajaga tugas anjeun aman
  • Pokus / Rilekskeun waktos kanggo ngingetan anjeun istirahat nalika anjeun damel
  • 3 Kakuatan Super: "Pasihan kuring langkung seueur waktos", "Wisata deui dina waktosna", sareng "Bébaskeun kuring tina setrés"
  • 24 téma warna pikeun ngajantenkeun Reueus sapertos anu anjeun resep
  • Aplikasi Asli Apple Watch anu tiasa dianggo sanajan iPhone anjeun henteu caket
  • Ngocok pikeun ngekspor sareng nyetak daptar anjeun, sahingga anjeun tiasa ngabagikeunana ka batur
  • Panginget canggih
  • Tujuan anjeun dina kahirupan, pikeun ngingetan naon anu penting dina kahirupan anjeun
  • Grafik 7 dinten kinerja anjeun sahingga anjeun tiasa ningali sabaraha padamelan anu parantos direngsekeun
  • Ngoyagkeun pikeun ngabatalkeun / ngalakukeun deui, janten anjeun henteu hariwang nalika anjeun ngaco

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gambar placeholder Alberto Carranza cenahna

    Saé pisan pikeun ngamimitian taun 2017 dina suku katuhu 😉 Salam Nacho!

  2.   José Manuel cenahna

    Goréng, tapi goréng goréng. Aya ratusan anu gratis sareng masihan sarébu giliran.