Apple nyarios bank Australia nganyenyeri konsumén ku Apple Pay

apel mayar

Apple ngadamel presentasi dinten ayeuna ka Kompetisi sareng Komisi Konsumén Australia (ACCC), nyatakeun yén paménta ku tilu bank ageung Australia pikeun nawar koléktif dina panggunaan Apple Pay pamustunganana ngarusak konsumén, Kusabab éta bakal ngarugikeun inovasi dina pamayaran mobile sareng ngahindarkeun dinamika kalapa pikeun panggunaan konsumen.

Perusahaan Cupertino negeskeun yén masing-masing tina tilu bank ageung (Bank Komanwel, Bank Australia Nasional (NAB) sareng Westpac) parantos nolak serius komitmen pikeun Apple ngeunaan Apple Pay salami dua taun ka pengker.

Apple nyatakeun yén parantos nyobian, henteu hasil, kanggo negosiasi sareng sadayana bankKacuali sareng salah sahiji bank anu nolak pikeun nandatanganan perjanjian kerahasiaan anu ngamungkinkeun Apple ngirim istilah awal na ka konsumén. Apple nyarios yén tawar-menawar koléktif bakal ngalambatkeun negosiasi salajengna sareng badan sanés.

Ieu ngandung harti yén masing-masing bank henteu sieun pesaingna nawiskeun Apple Pay. Ku alatan éta, bank henteu sieun kaleungitan poténsial ti konsumén kana éntitas. Ieu menyakiti konsumen, nyegah dinamika kalapa, numutkeun Apple.

Ukuran éta ogé bakal menyakiti inovasi dina pamayaran seluler, ngaleungitkeun insentif pikeun pamaén anu aya di Australia pikeun bersaing sareng Apple Pay. Nanging, juru carios bank nyarios AppleInsider éta, babarengan sareng padagang Australia sareng prosesor pembayaran, parantos damel dina pambayaran tanpa kontak sateuacan Apple Pay diwanohkeun.

Bank nyatakeun yén henteu sapertos Android atanapi Samsung, Apple ngahalangan aksés ka pamayaran NFC sareng anjeun hoyong pangguna teu ngagaduhan pilihan tapi nganggo Apple Pay. Aranjeunna hoyong negosiasi sareng Apple pikeun nawiskeun dompét terintegrasi sanés dina Apple Pay. Minggu kamari, pangecér sareng prosesor pamayaran Australia dijejeran ku bank pikeun nawar koléktif.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.