BannerBlackList nganonaktipkeun bewara dina aplikasi anu dipikahoyong

bannerblacklist

Kusabab Apple ngarobih cara béja ditingalikeun dina alat kami, tina peringatan di tengah layar, intensif dugi ka teu aya deui kakuatan, janten peringatan di luhur na, Masing-masing vérsi énggal Apple parantos ngaluarkeun iOS parantos nambihan paningkatan dina interaksi ogé dina desain anu sami. Untungna, urang tiasa mareuman bewara tina aplikasi, khususna anu henteu nyayogikeun kami inpormasi anu kedah urang terang langsung, sapertos anu khas tina kaulinan atanapi aplikasi. Bewara henteu kunanaon, tapi nalika urang maén, resep kana pidéo atanapi ngalakukeun tugas naon waé dina aplikasi, éta tiasa ngaganggu. Ieu dimana tweak BannerBlacklist dimaénkeun.

blacklistbanner-preferensi

BannerBlacklist mangrupikeun tweak anu ngamungkinkeun urang pikeun ngahalangan bewara nalika kami nganggo aplikasi anu tangtu, henteu sadayana. Dina pilihan konfigurasi tweak ieu, salian ti ngaktipkeun atanapi nganonaktifkeun tweak ku gancang, urang tiasa nambihan aplikasi anu ti éta kami henteu hoyong nampi jinis béwara naon waé dina bagian Daptar Hideung. Ku cara kieu, nalika urang mendakan yén dina aplikasi atanapi gim anu parantos kami atur, kami moal nampi bewara tina sistem.

Tapi urang ogé tiasa netepkeun aplikasi mana anu bakal nampi bewara nalika urang nganggona, sahingga urang tiasa ngagabungkeun panggunaan sababaraha aplikasi sareng anu sanés. Ku cara kieu, upami urang nganggo Safari, anu aya dina daptar Hideung, Urang tiasa nambihan WhatsApp kana Blacklist sahingga ngan ukur béja tina aplikasi ieu anu ditampi.

Perhatoskeun yén tweak ieu ngan ukur eureun nunjukkeun bewara nalika aplikasi anu dipilih dibuka, nyaéta, upami urang aya dina layar utama atanapi konfigurasi iPhone urang, béwara bakal ditampi tanpa aya masalah. BannerBlacklist sayogi pikeun diunduh dina réo of Boss gedé http://skylerk99.github.io lengkep bébas sareng cocog sareng sadaya vérsi ios 9.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Norwégia cenahna

    Dina repo éta datang kuring milarian sareng milarian teu nanaon

  2.   Norwégia cenahna

    Nuhun rengat