Barina ogé, Facebook nyatakeun yén pangaruh fitur lacak dina ios 14.5 bakal kirang.

Dina sababaraha bulan terakhir urang parantos nyarios seueur perkawis kontroversi antara Facebook sareng Apple perkawis fungsi nyukcruk aplikasi yén perusahaan Tim Cook parantos ngenalkeun kalayan ngaleupaskeun ios 14.5, versi anu Apple dileupaskeun sababaraha dinten ka pengker sareng anu kalebet berita anu menarik.

Perusahaan Mark Zuckerberg nyatakeun yén fitur ieu éta bakal ngancurkeun usaha leutik anu ngagunakeun platform Facebook pikeun kampanye iklanna. Nanging, nalika nampilkeun hasil ékonomi (via ZDNET) pakait sareng kuartal kahiji 2021, nyatakeun yén éta bakal mangaruhan dikokolakeun dina usaha anjeun.

Facebook CFO Dave Wehner nyarios yén perusahaan ngarepkeun tindakan anu langkung jauh ngalawan panargetan iklan dina 2021 kusabab perobihan platform sareng pangaturan, utamina kalayan ngaleupaskeun ios 14.5. COO Sheryl Sandberg nunjuk dina arah anu sami nyatakeun éta Tantangan pikeun pariwara anu dipersonalisasikeun payun.

Perusahaan nyatakeun yén éta parantos damel atos dina sababaraha bulan terakhir nyiapkeun pikeun leres ngawartosan pangguna. Salaku tambahan, éta ogé nyatakeun yén éta parantos ngawangun deui elemen penting tina platform iklanna sareng yén éta kolaborasi sareng W3C pikeun mastikeun yén éta tiasa nganteurkeun iklan anu dipersonalisasi ku cara ramah-privasi.

Éta ogé terserah urang pikeun terus ngabéla yén pariwara anu dipersonalisasi saé pikeun jalma sareng perusahaan, sareng ngajelaskeun langkung saé kumaha jalanna supados perusahaan henteu kedah ngartos sup abjad tina akronim anu aranjeunna kedah matuh.

Tapi aranjeunna peryogi kayakinan yén aranjeunna tiasa neraskeun ngagunakeun pakakas urang pikeun ngahontal jalma anu hoyong mésér naon anu dijual ku cara aman-privasi. Kami yakin yén aranjeunna tiasa sareng yén aranjeunna tiasa neraskeun nganteurkeun hasil anu hébat nalika iklan digital mekar.

Pernyataan ieu ngan ukur mastikeun yén kampanye dilaksanakeun ku Facebook ngalawan Apple, henteu fokus kana ngabéla usaha leutik anu disangka bakal cilaka ku fitur lacak ios 14.5, sakumaha anu dinyatakeun ku sababaraha pagawé na sababaraha bulan ka pengkertapi pikeun kapentingan diri.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.