YouTube Kids tos aya, vérsi YouTube pikeun murangkalih

Google parantos ngumumkeun peluncuran YouTube Kids di US App Store, varian portal pidéo anu biasa anu dicirikeun ku maturan kontén anu dirancang pikeun anu pangleutikna di bumi. Anjeun parantos terang yén dina YouTube aya sagala rupa pidéo sareng tiasa waé upami urang ngantepkeun budak nyalira, aranjeunna bakal tungtungna ningali hal anu urang teu hoyong.

Kalayan YouTube Kids masalah ieu direngsekeun sareng barudak yuswa opat taun langkung Aranjeunna bakal tiasa nonton video sacara aman sareng numutkeun kahoyong. Anjeun tiasa ogé ningali séri sareng program tina saluran sapertos DreamWorks TV, Jim Henson TV, Mother Goose Club, Talking Tom and Friends atanapi National Geographic Kids sareng anu sanésna.

YouTube Kids pikeun ios ogé bakal ngagaduhan séri kontrol parental anu bakal ngamungkinkeun kami pikeun ngatur panggunaan anu dilakukeun ku anak tina aplikasi. Hatur nuhun kana ieu, urang tiasa nyetél waktos, nyaluyukeun volume, nganonaktifkeun sistem pamilarian atanapi ngirim koméntar ka tim YouTube kanggo neraskeun adaptasi aplikasi pikeun murangkalih.

YouTube Kids

Anu ngarugikeunana, sapertos anu kuring nyebatkeun dina awal tulisan, nyaéta YouTube Kids ngan ukur aya di US App Store kanggo waktos ayeuna. Dina blog Google henteu disebatkeun yén éta bakal dugi ka daérah sanés tapi mugia kitu.

Sumebarna smartphone sareng tablet beuki narik penonton anu ngora pisan anu nyobian diajar sareng senang-senang nganggo panggunaan téknologi anyar. YouTube Kids mangrupikeun conto ieu tapi sanés anu munggaran saprak, contona, jaringan sosial Vine ngaluncurkeun aplikasi na pikeun barudak sababaraha minggu ka pengker sareng anu éta sayogi di Spanyol.

Upami anjeun gaduh akun di App Store Amérika Serikat sareng hoyong unduh YouTube Kids, anjeun tiasa ngalakukeun ieu di handap link.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.