Batré UGREEN MagSafe, kapasitas ageung sareng ngecas gancang

Urang diusahakeun teh Batré UGREEN MagSafe kalayan kapasitas 10.000 mAh, leuwih ti cukup pikeun ngecas iPhone anjeun dua kali, sarta ogé dua port ngecas gancang, salah sahijina Pangiriman Daya dina 20W pikeun ngecas iPhone anjeun ka 50% dina 30 menit.

perbawa

Batré UGREEN MagSafe datang pikeun nyumponan kabutuhan seueur pangguna anu mendakan yén batré MagSafe pisan gampang dianggo, tapi gaduh kapasitas sakedik. Nya, kalayan kapasitas 10.000 mAh, batré ieu tiasa ngeusi ulang iPhone 13 Pro Max dua kali, anu kapasitasna paling luhur, tanpa masalah. Kalayan kasaluyuan sistem MagSafe urang tiasa ngagantelkeun batré kana tonggong iPhone urang sareng tanggung jawab ngecas deui. Jelas urang nyanghareupan batré anu ageung sareng beurat, kumaha upami henteu: 350 gram sareng ukuran anu sami sareng iPhone 13 Pro.

Kamungkinan ngecas anu ditawarkeun ku batréna aya sababaraha. Urang tiasa nganggo sistem MagSafe pikeun ngecas iPhone urang ku kakuatan 7,5W, maksimal anu Apple ngamungkinkeun upami sistem MagSafe henteu disertipikasi. Tapi hayu urang hilap yén MagSafe mangrupikeun pangecas nirkabel kalayan magnet, janten alat naon waé bakal tiasa ngecas upami éta ngadukung ngecas nirkabel Qi, Hiji-hijina hal anjeun moal bisa ngalakukeun nyaéta ngagantelkeun magnetically lamun teu boga MagSafe. Urang tiasa ngecas AirPods urang, atanapi bahkan smartphone tina merek sanés.

Urang ogé boga dua palabuhan USB. Salah sahijina nyaéta USB-C Power Delivery 3.0 dina 20W, nu cocog sareng ngecas gancang tina iPhone, ngamungkinkeun Anjeun pikeun ngecas nepi ka 50% batré dina 30 menit. Anu sanésna nyaéta USB-A Quick Charge 3.0 dina 18W. Tilu sistem ngecas tiasa dianggo dina waktos anu sami. Opat LED bakal nunjukkeun batré sésa alat sareng tombol kakuatan bakal ngamungkinkeun urang ngaktipkeun sareng nganonaktipkeun batréna.

Tungtungna, éta boga leg logam nu bisa dipaké pikeun ngarobah batréna kana rojongan a, ku kituna urang bisa ngarasakeun pilem, séri, patandingan maén bal atawa kaulinan kalayan iPhone disimpen dina meja urang bari batre keur ngecas. Salaku stand éta cukup stabil sarta bisa aman dipaké dina meja, baki korsi dina pesawat atawa karéta, atawa dina sagala permukaan datar.

Pendapat editor

Salaku batré MagSafe, aksésori UGREEN ieu ngagaduhan kapasitas langkung ti cukup pikeun dua ngeusi ulang iPhone sareng palabuhan USB pikeun ngecas dugi ka tilu alat sakaligus. Harga anu kedah lagar mangrupikeun aksésori anu ageung sareng beurat, tapi pikeun anu peryogi batré éksternal anu ageung, éta pasti bakal ngimbangan aranjeunna. Harga na € 45 di Amazon (link).

Batré UGREEN MagSafe
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
45
  • 80%

  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • Awét
    Penerbit: 100%
  • Bérés
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Kapasitas 10.000 mah
  • Dua port USB anu ngecas gancang
  • Indikator batré LEDs
  • méja nangtung

Kontra

  • Badag sareng beurat

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.