Battle Royale 'Apex Legends Mobile' pikeun ios bakal diluncurkeun di sapuluh nagara minggu payun

Apex Legenda

Kaulinan Apex Legends Mobile bakal diluncurkeun minggu payun di 10 nagara deui. Ieu bakal jadi warta alus, sabab perluasan kaulinan ieu dina leuwih ios sarta alat Android sok warta pohara alus pikeun pamaké. Warta goréng dina hal ieu nyaéta nagara urang, Spanyol, tetep kaluar pikeun waktos release ieu.

Numutkeun kana halaman wéb Respawn, pangguna: Australia, Selandia Anyar, Singapura, Malaysia, Filipina, Indonesia, Méksiko, Peru, Argentina jeung Kolombia bakal tiasa ngaunduh Apex Legends Mobile pikeun ios minggu payun, sesa urang kedah ngantosan sakedik deui.

Apex, pelepasan awal anu diperkirakeun ku seueur pangguna

Ieu pasti mangrupikeun kaulinan anu diaku pisan ku pangguna sareng Apex Legends Battle mangrupikeun Battle Royale anu parantos ngantosan dugi ka datangna resmi. bakal minggu hareup pikeun alat ios. Ieu tiasa janten saingan anu saé pikeun Fortnite sareng PUBG anu populér, sanaos tilas ieu (Fortnite) henteu sayogi di toko aplikasi Apple sapertos anu urang terang.

Pikeun ayeuna, sékrési ieu bakal sumping sacara bertahap sareng urang kedah émut yén perdana ieu henteu nyayogikeun eusi lengkep Battle Royal. Sigana yén nagara pangheulana gaduh kaulinan sadia ngan bakal bisa ngarasakeun Bloodhound, Gibraltar, Lifeline, Wraith, Bangalore, Octane, Mirage, Pathfinder sareng Caustic.  Nalika éta diluncurkeun dina skala global, sistem sareng asesoris sanés anu aya di buruan bakal ditambah, tapi pikeun ayeuna bakal rada terbatas, sanaos pilihan Cross Play antara versi konsol sareng PC.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.