Kalangkang Bug bébas pikeun waktos anu kawates

kalangkang-bug

Sababaraha jam ka pengker kami ngawartosan anjeun ngeunaan dua widget anu ngamungkinkeun urang ngarobih béwara, Widget almenak sareng Bar Forescast, dua widget anu sayogi pikeun diunduh gratis pikeun waktos terbatas. Waktos ieu kami nunjukkeun ka anjeun buruan, Shadow Bug, anu gaduh harga biasa di App Store 3,99 euro, tapi pikeun waktos anu terbatas urang tiasa ngaunduh gratis. Shadow Bug mangrupikeun gim dimana urang kedah nguji kamampuan sareng kapinteran urang pikeun gancang ngungkulan unggal tahapan gim.

Bersenjata ngan ukur nganggo katanas na, Shadow Bug kedah nungkulan monster anu teu aya tungtungna pikeun ngahontal bumi na di leuweung. Pikeun ngaleungitkeun musuh euy urang kedah pencét kana éta pikeun motong kana potongan. Unggal tingkat meryogikeun urang pikeun langkung trampil dina mindahkeun, ngarekam teka-teki sareng nyingkirkeun seueur musuh supados kéngingkeun peringkat sampurna. Shadow Bug ngagaduhan peunteun ampir 5 bintang di App Store tina 48 opini, skor anu henteu nunjukkeun yén urang aya di hareupeun pertandingan anu hébat anu bakal ngajantenkeun urang gaduh waktos anu saé.

Shadow Bug gaduh harga biasa di App Store 3,99 euro tapi pikeun waktos anu kawates kami tiasa ngaunduh sacara lengkep gratis ngalangkungan tautan anu kuring tinggalkeun dina akhir tulisan ieu.

Fitur Kalangkang Bug

  • Tingkat buatan tangan dikemas ku aksi, éksplorasi, sareng tatarucingan.
  • Gelut bos émut.
  • Desain anu narik ati sareng latar anu éndah kalayan paralaks sareng siluét mistis.
  • Sora anu endah ku soundtrack epik sareng épék sora anu jero.
  • Papan pamimpin pikeun waktos minimum anu diperyogikeun pikeun tiap tingkat.
  • Tarohan anyar pikeun kaulinan platform.

Detil kalangkang Bug

  • Update terakhir: 5-10-2016
  • Vérsi: 1.3
  • Ukuran: 246 MB.
  • Bahasa: Spanyol, Jerman, Cina saderhana, Korea, Finlandia, Perancis, Inggris, Italia, Jepang, Belanda, Rusia.
  • Dipeunteun pikeun umur 12 sareng langkung.
  • Kasaluyuan: Meryogikeun ios 7.1 atanapi engké. Cocog sareng iPhone, iPad sareng iPod touch.
Shadow Bug (AppStore Link)
Kalangkang kalangkang4,49 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.