Beats Fit Pro nawiskeun pembatalan bising sareng desain sporti pikeun $ 199,99

Saatos sababaraha minggu gosip sareng gambar selebriti ngagem kana ceulina, Beats Phytotherapy Pro anyar sacara resmi debut kalayan pembatalan bising aktip sareng desain berorientasi olahraga ngan ukur $ 199,99..

Aranjeunna parantos sababaraha minggu ningali selebriti di jalan sareng aranjeunna dina ceuli. Strategi pamasaran Apple sareng Beats béda pisan sareng anu diturutan ku produk merek Apple, sanaos duanana merek dina payung anu sami. Sedengkeun produk merek Apple diluncurkeun kalayan rusiah maksimal anu ayeuna diidinan (Anu henteu seueur teuing), kalayan merek Beats anjeun milarian "cameos" selebriti kalayan produkna dina ceulina.

Headphone olahraga anyar tina merek "b" sumping kalayan spésifikasi anu langsung nandingan AirPods Pro, kalayan harga anu tetep nempatkeun aranjeunna bersaing sareng AirPods 3. Pembatalan bising aktip, kualitas sora anu unggul dumasar kana analisa munggaran anu parantos beredar dina jaringan, signature akustik na kalawan bass kuat, mode sora ambient, equalization adaptif, audio spasial kalawan tracking gerakan sirah, kasaluyuan jeung jaringan "Search" Apple, chip H1, cocog sareng "Hey Siri", jeung saterusna. konfigurasi magis tur praktis otomatis. anu ngamungkinkeun pikeun numbu ka sadaya alat anjeun sakaligus.

Salian sayogi dina sababaraha warna, kotakna kalebet kabel ngecas USB-C (sanés Lightning) sareng jumlahna aya tilu sét colokan silikon pikeun pas sareng ceuli anjeun. Desainna "in-ceuli", sareng teu gaduh "iteuk" klasik tina AirPods Pro. Beats parantos nambihan "jangjang" silikon anu alit anu ngamungkinkeun aranjeunna nyepeng pageuh kana ceuli anjeun., sarta ulah ragrag sanajan salila kagiatan beurat. Éta ogé ngagaduhan sertifikasi IPX4, ku kituna aranjeunna tiasa tahan kesang sareng hujan. Éta ogé boga tombol fisik, katuhu dina "b" nu urang manggihan di hareup unggal headset, nu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngadalikeun playback, nyokot telepon atawa ngaktipkeun noise pembatalan atawa mode ambient. Urang ngan sono yén kotak ngecas ngarojong ngecas nirkabel, karunya.

Dibanderol dina $ 199,99 Éta ayeuna tiasa dipésér di Apple, ayeuna ngan ukur dina situs wéb Amérika, sanajan diperkirakeun yén maranéhna baris geura-giru muncul dina situs web sesa dunya kalawan harga anu dina titik ieu kami henteu terang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.