RadioApp gratis kanggo waktos terbatas

radioapp

Seueur terminal Android anu ayeuna nuju dugi ka pasar nganggo radio tuner anu ngamungkinkeun pangguna ngupingkeun radio dina alatna tanpa kedah nganggo aplikasi ti pihak katilu. IPhone Apple henteu kantos nawiskeun kamungkinan éta pikeun kami upami urang hoyong ngupingkeun radio urang kapaksa nganggo aplikasi ti pihak katilu. Di App Store kami tiasa mendakan sajumlah ageung aplikasi anu ngamungkinkeun tapi dina kaseueuran kasus operasina lumayan parah, upami henteu batal. Aplikasi gratis anu kami ningalikeun ayeuna, RadioApp, mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu pangsaéna, upami sanés anu pangsaéna, anu tiasa kami mendakan di toko aplikasi Apple.

RadioApp gaduh harga biasa di App Store 1,99 euro, tapi pikeun waktos anu kawates kami tiasa ngaunduh sacara gratis. RadioApp tiasa dianggo sapertos radio klasik dimana urang mendakan tuner analog anu urang kedah saluyukeun pikeun mendakan stasiun karesep urang. Salaku tambahan, RadioApp bakal nunjukkeun nami stasiun sareng lagu atanapi nami program anu disiarkeun dina waktos éta, salami inpormasi ieu sayogi.

RadioApp ogé sanggup ngamungkinkeun urang simpen stasion karesep urang, atur timer otomatis pareum (idéal pikeun anu resep bobo ngadangukeun radio) sareng kalebet ogé tuner AM. Kusabab iPhone henteu ngagaduhan radio tuner, pikeun tiasa nganggo aplikasi ieu perlu aya koneksi internét.

Fitur RadioApp

  • Husus analog FM / AM tuner
  • Anggo jauh kanggo milarian stasiun
  • Ngarojong sababaraha nagara dina waktos anu sasarengan
  • Nami lagu anu nuju diputer upami sayogi
  • Stasion karesep
  • Jam alarem
  • Waktos bobo

Detil RadioApp

  • Update terakhir: 20-04-2016
  • Vérsi: 1.0.47
  • Ukuran: 10.8 MB
  • Bahasa: Spanyol, Jerman, Cina saderhana, Cina Tradisional, Korea, Perancis, Ibrani, Inggris, Italia, Jepang, Belanda, Portugis, Rusia, Thailand, Turki, Arab.
  • Dipeunteun pikeun umur opat sareng langkung.
  • Kasaluyuan: Meryogikeun ios 8.0 atanapi engké. Cocog sareng iPhone, iPad sareng iPod Touch.

 

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Dani cenahna

    Sareng sabaraha megabyte anjeun nyéépkeun sakitar 1 jam rata-rata ngupingkeun radio?

    1.    Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

      Aplikasi ieu dicandak ku grwtis sababaraha bulan kapengker, sareng tur kirang langkung, kuring nyéépkeun sakitar 100-200 megabyte dina iPhone 6 nganggo iOS 10.2 beta 2 sareng vodafone 4G !!

      Wasalam

  2.   perusahaan cenahna

    Nuhun, kuring bakal nyobian, ayeuna nganggo Tunein.