TeenSouth Ngenalkeun New ActionSleeve 2 Band kanggo Apple Watch

Anu populér teguh aksésori belasSouth, nembé ngenalkeun aksésori anyar pikeun Apple Watch. Dina hal ieu, perkawis ngeunaan ngalirkeun Apple Watch dugi ka panangan sareng pikeun ieu aranjeunna nyiptakeun band anu nyaruakeun band-band anu khas dimana urang tiasa nempatkeun iPhone tapi dina hal ieu nempatkeun Apple Watch.

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar lulugu ieu aksésori anyar disebat ActionSleeve 2 Éta dirarancang pikeun dianggo dina bisep atanapi panangan contona, sahingga ngamungkinkeun kisaran gerakan dina pigeulang urang henteu ngalakukeun kagiatan fisik.

Aksésori ieu sacara logis henteu museur kana sadaya kagunaan olahraga sareng éta sering kali langkung saé tiasa ningali jam tangan ku cara saderhana ku cara nempatkeun kana pigeulang, tibatan ku nonton dina panangan atanapi bisep janten Éta sanés aksésori anu manpaat pikeun sadaya pangguna anu latihan olahraga, sabab éta bakal gumantung kana kagiatan anjeun. ActionSleeve 2 anyar ieu, ngamungkinkeun tampilan lengkep layar Apple Watch, salian ti tiasa ngukur sadaya kagiatan urang ku sensor, tombol konci sareng mahkota digital masih gampang diakses pikeun dianggo janten anjeun moal ngagaduhan masalah dina ieu hal.

Asesoris anyar ieu ti perusahaan anu terkenal kompatibel sareng Apple Watch Series 4 dugi ka model Apple Watch sapertos Series 6 atanapi Apple Watch SE. Dina hal ieu harga ieu band olahraga anyar ti belasSouth ngagem Apple Watch dina lokasi anu jauh tina pigeulang hargana $ 39,99.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.