Belkin Ngaluncurkeun Pelindung Layar Anyar pikeun iPhone X, Protéksi Layar InvisiGlass Ultra

Upami aya mérek di pasar anu nawiskeun kapercayaan pikeun pangguna Apple nalika ngeunaan asesoris alatna, éta Belkin. Jelas lamun urang ningali katalog produk pihak katilu pikeun nangtayungan iPhone kami kami mendakan seueur pilihan, tapi Belkin mangrupikeun sababaraha merek anu parantos ngajual produk na di toko resmi Apple sareng dina wéb salami mangtaun-taun.

Henteu ku alesan éta éta bébas tina masalah sareng versi paling anyar tina pelindung gelas na pikeun iPhone X, anu disebat InvisiGlass Ultra Screen Protector nampi seueur kritik Salami sasih Désémber aranjeunna tungtungna kéngingkeun hadiahna sareng perusahaan ngabayarkeun artos ka konsumén kanggo ngagaleuh pelindung layar anu énggal.

Sigana mah versi sateuacanna tina produk rada ipis sareng gampang dibobol, dina hal ieu urang kedah kandelna ngahontal 0.29mm, sakedik langkung seueur tibatan modél InvisiGlass Ultra aslina, anu 0.21mm. Seueur keluhan ti pangguna anu kagungan pelindung munggaran ieu dina iPhone sateuacana anu teras-terasan sareng modél énggal sareng parantos mingpin mérek pikeun ngarobih modél anu énggal sareng ogé nyandak tindakan pikeun ngimbangan konsumén.

Ku ieu kami henteu hartosna yén éta goréng sareng sanés pelindung anu hadé ngalawan merek asesoris anu sami, tapi kapercayaan sareng asesorisna dina sababaraha kasus sami sareng alatna sorangan sareng upami anjeun resep, balikeun deui. Dina hal ieu kami gaduh pelindung layar pikeun iPhone X diperbaharui pikeun anu cacat, sareng ogé perusahaan sigana ngurus éta sampurna pisan. Pelindung anyar harga sami sareng InvisiGlass Ultra sateuacanna $ 39.95 di toko Apple sareng ayeuna ngantosan ngamimitian pamasaran.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jimmy Imac cenahna

    Sami-sami anu aranjeunna ngajual anjeun dina aplikasi Cina anu hargana € 7, kuring nyaritakeun yén éta kualitas anu sami.

  2.   Cik Jimyy cenahna

    Hahaha didieu Miss Jimmy anu mikir yén anjeunna terang naon anu anjeunna nyarioskeun, dina hal prosés kualitas sareng tés haha!
    Sarua sareng ngabandingkeun, anu ngahasilkeun sami fiat 600 kana audi Q5 xd