Belkin wani sareng Dock pikeun Apple Watch sareng iPhone

dermaga belkin apal nonton

Ngantosan teh salajengna 7 Séptémber Hayu urang tingali sadaya berita ngeunaan naon anu bakal dijantenkeun alat Apple hébat salajengna, anu iPhone 7, padamelan pamekar sareng panyipta aksésori neraskeun dina perjalanan. Sareng ieu mangrupikeun hal anu tiasa ngajantenkeun urang ningali kumaha alat perusahaan salajengna, Apple nyebatkeun ciri salajengna ka perusahaan aksésori sareng ieu anu ngarobih aksésorisna pikeun alat anyar ieu.

Sareng urang nyarioskeun ieu kusabab mérekna Belkin nembé ngaluncurkeun darmaga énggal pikeun alat kami. Dok anu anyar dirancang supados urang tiasa ngeusi batre iPhone kami sareng Apple Watch kami sakaligus, sareng henteu, henteu aya parobihan anu penting dina konektor kilat. Sakumaha urang nyarios, Belkin nembé ngaluncurkeun anu énggal Powerhouse sahingga urang tiasa ngeusi batre iPhone sareng Apple Watch urang sakaligus. Saatos luncat kami carioskeun detil na ...

w1152-3

Sakumaha anjeun tiasa tingali kami nyanghareupan a darmaga geulis warni. Apple Watch bakal kaluar tina dasarna sorangan sareng dasarna sorangan kalebet carjer nyalira, janten anjeun tiasa ngahemat nyalira anu kedah dieusi ku carjer 2 méter Apple Watch. Sareng sadaya ieu kanggo $99.99, harga anu cukup kalapa upami urang perhatoskeun dok anu munggaran, kalayan ciri anu sami, yén merek Belkin anu diluncurkeun sakitar $ 129, janten aya parobihan harga anu substansial.

IPhone 7 diarepkeun ngagaduhan desain anu sami sareng iPhone 6s sareng dok ieu negeskeun, Belkin mangrupikeun mérek anu dikenal kalayan kontak dina Cupertino sareng bakal rada ngareuwaskeun upami sababaraha dinten saatos peluncuran iPhone 7 aranjeunna ngaluncurkeun dok anu ciri na henteu saluyu sareng alat Apple anu énggal. Naha bakal aya Apple Watch énggal? Aya seueur rumor ngeunaan éta, sareng upami Apple mutuskeun pikeun ngaluncurkeun Apple Watch anu énggal, desain sareng cara ngecas na bakal sami sareng anu ayeuna ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   IvanS cenahna

    Éta ngaganggu kuring yén dok henteu ngagaduhan kamungkinan pikeun nempatkeun jam apel sacara horisontal pikeun ngamangpaatkeun modeu wengi