Naha "Bendgate" anu kawéntar sumping kana iPad Air 2?

Salila sababaraha dinten pidéo parantos ngiderkeun dina jaring, dimana ditingali kumaha budak lalaki tés ketahanan, pikeun parios naha iPad Air 2 bends kalayan gampang, sapertos anu kajantenan sareng iPhone 6 dina kontropérsi anu terkenal "Bendgate".

Nya, leres yén dina waktos éta, éta hal anu nyababkeun cukup aduk a, tanpa kakurangan alesan sabab dina pidéo anu nyatakeun yén iPhone 6 Plus tiasa dibengkokkeun, éta diapresiasi yén anjeun henteu kedah nganggo seueur kakuatan pikeun ieu kajantenan, janten dina saku anu ketat éta tiasa janten kasus anu ngagulung .

Sakali anjeun atos ningali pidéo anu beredar dina jaringan, jelas na anjeun moal tiasa nyarios perkawis kontropérsi énggal, atanapi kagagalan perusahaan.

Sakumaha anjeun tiasa ngaapresiasi panulis pidéo. Mimiti, exerts tekanan dina sisi kirang tahan alat, dina layar, di sisi anu sanésna, dina "Bendgate" aslina tekanan kasebut didamel ti tukang, anu mangrupikeun anu paling tahan.

iPad Air 2 Bendgate

Daya anu dikaluarkeunana henteu saimbang, Abdi henteu tiasa mikirkeun kaayaan naon waé anu iPad urang tiasa diteken kana tekanan éta, kacuali urang ngalakukeun éta ka kaayaan anu sami terang akibatna. Ku ieu kuring hartosna yén dina kaayaan naon waé dinten-ka dinten anjeun moal kudu nahan tekanan ieu.

Poin tiasa dicitak ngalawan alat, tapi hayu urang jelas, urang mendakan obyék ipis kalayan ukuran ageung, urang moal tiasa pura-pura teu kaurus, langkung ageung sareng kirang kandelna, langkung "gampang" éta kedah dibéngkokeun, naha ti Apple atanapi ti perusahaan sanés.

Tapi tangtosna upami anjeun tunduk kana tekanan anu teu koheren, sabab alatna henteu ngagaduhan lapisan beusi sareng ketebalan anu cukup, éta tiasa dibengkokkeun. Dina iPhone 6 Plus aya kontropérsi sareng alesan anu saé, tekanan nalika ditekuk, tiasa dipendakan dina saku, nganggo iPad Air 2 Saur kuring teu aya ayeuna "Bendgate" anu kawéntar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Chesco cenahna

    Kumaha bodo pikeun ngalikeun dua kali ipad, upami aranjeunna nyandak vérsi anu sateuacanna aranjeunna tiasa waé dina kaayaan anu sami, hal anu paling matak musibah nyaéta aranjeunna nyebarkeun berita tina prestasi anu henteu sopan

  2.   Cijulang cenahna

    Ieu berita? ieu jalma anu megatkeun ipad, yén upami anjeunna gaduh tablet anu sanés bakal rusak ogé. Upami kuring nyandak TV sareng macbook kuring sareng pencét sareng palu, éta leres henteu?

  3.   Mori cenahna

    naon anu dilakukeun ku lalaki dina pidéo éta nyiksa iPhone ngora 6. Anjeunna parantos anjeunna dihijikeun di dinya, maksa anjeunna nonton misan na anu nembé ngabunuh iPad Air 2 na.

    IPhone séjén trauma pikeun hirup ...

  4.   Burgoscom cenahna

    Kanjut! Siga panto beulah kénca mobil kuring !! Boga bendgate !!! Naha Apple nyonto kana kuring?
    Anjeun bahkan henteu kedah nyebarkeun berita ngeunaan redneck ieu

  5.   Yesus Manuel Blazquez cenahna

    Éra pikeun ngancurkeun iPad Air 2, abdi henteu terang naon artosna artos, upami anjeun terang yén Apple henteu badé nutupan éta kalayan jaminan na ... Perhatoskeun kuring ngira yén jelema bodo munggaran anu bakal nyobian pikeun ngalipet éta bakal janten kacamata alit dina beanie tina pidéo IPhone 6 Bandgate….

  6.   Yesus cenahna

    Abdi hoyong ningali kumaha aranjeunna némbak anjeunna nganggo haliber ageung, éta langkung spektakuler, sareng anjeunna langkung gancang maot

  7.   Marcos Pavon cenahna

    PISAN SADAYANA JEUNG KITU, KUDU KUDU BUKA ... NGABODOH ... Éta Sanés Tés Naon waé nya éta hoyong ngabobol IPAD KA Kaki ... KAMI ADALAH IMBECIL Gila !!!!

  8.   Sebastian lopez cenahna

    Sigana kuring mah anu milari rambut endog. Abdi henteu pernah mikir ngalakukeun hal sapertos kitu.

  9.   JotaM8 cenahna

    Ieu waktos nalika kuring miharep batréna bakal ngabeledug sareng aya anu kurang bodo di dunya.