Parrot muka toko samentawis kahijina di Spanyol di Barcelona

Parrot toko samentawis

Parrot nembe ngumumkeun bubuka toko samentawis kahijina di Spanyol, khususna bakal ayana di «Insinyur«, Barcelona.

Toko ieu, sapertos anu kuring sebatkeun di luhur, mangrupikeun toko mimiti kategori ieu di sadaya Spanyol sareng bakal tetep kabuka ti 3 Nopémber dugi ka saatos NatalNaha anjeun hoyong terang naon anu ngantosan anjeun di jero?

Toko samentawis Parrot bakal dieusian ku gadget anu paling ironisna, khususna urang nyarioskeun alat-alat sora na pikeun masarakat umum (sapertos Parrot Zik 3 anyar) sareng tangtosna, éta moal leungit. pasukanana drones sareng minidrones.

Di toko samentawis Parrot urang tiasa ngaraosan koreografi anu dilakukeun ku gumpalan minidrones "Ngagulung Lancah" y «Jumping Sumo», drone perusahaan anu paling dikenal, tapi ieu henteu sadayana, kanggo anu paling kipas, Parrot bakal nempatkeun anjeun Bebo Drone sareng sababaraha kacamata FPV (Pandangan jalma kahiji) anu bakal ngamungkinkeun anjeun ningali rupa bumi tina pandangan panon manuk, hatur nuhun tangtosna Bebo Drone énggal anjeun sareng Sky Controller na, tanpa ragu pangalaman unik anu kami moal tiasa nyingkahan nyarankeun, utamina upami teu biaya, naon urang tiasa leungit?

Saolah-olah éta henteu cekap, urang bakal tiasa nganggo nu anyar Parrot Zik 3, generasi anyar headphone nirkabel pangsaéna anu kuring kantos nyobian dina kahirupan kuring, upami anjeun kantos ningali ulasan urang ngeunaan gadget ieu sareng anjeun parantos kéngingkeun panginten naha leres-leres pantes meunang, mampir toko ieu sareng bersihkeun keraguan anjeun, kepuasan yakin.

beo-zik-2-13

Janten, upami anjeun masih henteu yakin ngeunaan kado Natal anu sampurna, hal anu pangsaéna anu tiasa kami nyarankeun nyaéta anjeun jalan-jalan ngalangkungan toko tampilan waktos terbatas ieu sareng ngantep anjeun kagoda ku téknologi panganyarna anu terus muncul salaku produk béntang di unggal CES.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   lizardo cenahna

    Abdi hoyong terang dimana kantor-kantor ieu