Parrot ngumumkeun Bebop Drone 2 na, ayeuna ngagaduhan otonomi anu langkung ageung

Parrot Bebop Drone 2

Parrot nembe ngumumkeun versi anyar tina andalannya komérsial drone na, anu Bebop 2. Parrot's Bebop mangrupikeun drone anu ngambil alih ti AR anu kawéntar. Budak ti perusahaan anu sami, saurna drone netepkeun tren sareng mangrupikeun salah sahiji anu pang populerna dina modeu nonton langit ieu anu tuwuh.

Kalayan kadatangan DJI sareng modél Phantom na di pasar, Parrot ningali serangan serius pikeun «AR.Drone» drone kawates sareng teu propésional na, ku sabab éta aranjeunna mutuskeun angkat saléngkah deui sareng ngémutan deui pikeun pasar énggal nyaéta dijantenkeun jalan.

Hasil tina ieu Bebop Drone, drone tingkat tinggi, dina garis antara cocooan sareng drone profesional, alat kinerja tinggi sareng biaya murah, sareng langkung jauh ti Parrot aranjeunna nyusun Controller Langit, aksésori anu ngamungkinkeun ngadalikeun drone nganggo 2 kabungah, ngagunakeun anténeu dugi ka jarak anu langkung ageung (dugi ka 2 kilométer) bahkan ngamungkinkeun sambungan gelas FPV sahingga urang tiasa ningali langsung naon-naon anu ditingali drone urang ti langit .

Bebop Drone kalebet a Kaméra hareup 14MP sanggup ngarékam video pikeun FullHD 1080p jeung 180º sudut pandang sareng sistem stabilisasi gambar anu canggih, nyampur parangkat lunak sareng perangkat keras, ngahasilkeun pidéo sareng poto anu hadé.

Parrot Bebop Drone 2

Pondokna, drone dina jangkauan saréréa anu muka panto naon anu ngan ukur sababaraha anu tiasa laksanakeun, sareng ayeuna ku Bebop 2 Aranjeunna ngalangkungan.

Ngitung daya tarik utama produk ieu, anu tiasa dikendali tina smartphone kami kalayan aplikasi Hiber Gratis 3, kulawarga Bebop parantos sumping pikeun ngagampangkeun kaayaan urang, berkat aplikasi na GPS terpadu Tina pesawat drone urang bahkan tiasa nampi rencana hiber dimana urang nyirian dimana urang hoyong ngalih sareng mobil pilot bakal ngurus rute nyalira.

Bebop Drone 2 ngagaduhan fungsi anu sami sareng anu sateuacanna, nanging éta fokus kana ningkatkeun titik lemah tina alat-alat ieu, nya otonomi, kajadian 15 dugi 25 menit, ampir satengah jam hiber, sareng laju na ogé parantos ditingkatkeun, ayeuna sanggup ngahontal 60 km / jam, tanpa ragu pikagumbiraeun pikeun anu resep kagancangan sareng téknologi, manuk gancang dina kadali kami, panon urang netep kana langit, moal aya anu luput tina drone anyar ieu ti perusahaan Perancis anu datang pikeun ngomean pasar sareng harga terobosan € 550, ngan € 50 langkung awis tibatan anu sateuacanna, € 300 langkung mirah tibatan para pesaingna (upami anjeun hoyong Sky Controller anjeun kedah mayar € 800 kanggo bungkus kalayan kalebet drone).

Upami anjeun hoyong pisan sapertos kuring anu pabalatak sareng produk anyar ieu, anjeun tiasa sumping toko samentawis di Barcelona dimana aranjeunna pastina tiasa masihan anjeun langkung seueur inpormasi ngeunaan éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Augustinus cenahna

    Éta katingalina saé pisan. Abdi mésér milik kuring taun kamari sareng ngémutan kéngingkeun vérsi anu anyar dina http://www.juguetronica.com/bebop-drone-2 Naha anjeun pikir éta patut? Kuring parantos maca yén skycontroller bakal cocog sareng Bebop 2, anjeun terang iraha? Hatur nuhun!