Windy, aplikasi anu saé upami anjeun resep kana angin

Angin

Kanggo kaseueuran jalma, arah atanapi kuatna angin mangrupikeun dua hal anu henteu dipikaresep ku sadidinten, tapi aya sababaraha kelompok anu tiasa janten resep pisan kana éta, sapertos anu ngalaksanakeun olahraga outdoor anu pangaruhna aya hubunganana (bersepeda, surfing, kitesurfing, sailing, jsb). Sareng pikeun sadayana, Windy hadir nganggo mutiara.

Singget

Sanaos leres yén Windy sanés aplikasi lengkep atanapi lengkep, leres nyaéta masihan kami naon anu urang pénta, nyaéta inpormasi lengkep ngeunaan angin. Ka anu lebet stasion (Éta ti jalma atanapi éntitas anu ngabagikeunana gratis sareng sadayana) urang tiasa ningali data anu diwakilan dina bagan pai bari sareng palang handapna urang maju dina waktosna. Saklar anu ngamungkinkeun urang ngarobih pergeseran waktos antara 1 sareng 3 jam ogé pikaresepeun, sabab gumantung kana kagiatan anu urang pikaresepeun langkung pas atanapi kirang akurat.

Sakedik jauh ka handap urang gaduh pilihan tina tingali ramalan per jam pikeun sababaraha data (kagancangan, arah sareng suhu) sareng di handapeun layar kami tiasa aksés naon kanggo abdi mangrupikeun pilihan anu paling pikaresepeun: peta Google Maps anu arah angin sareng intensitasna ditumpukkeun sareng kode warna, ogé bisa mindahkeun garis waktu kalayan gampang.

Pro sareng kontra

Dina ni'mat Windy kedah nyarios yén éta masihan kami inpormasi jelas, saderhana, bisa dipercaya (diverifikasi sacara pribadi), gancang sareng tanpa iklan nanaon. Kodeu warna ngajantenkeun inpormasi gancang pisan pikeun ditingali sareng setélan anu ditawarkeunana ngamungkinkeun kami ngantepkeun aplikasi anu dipikahoyong sahingga dina hiji menit urang gaduh sadayana inpormasi anu diperyogikeun.

Ngeunaan négatip, perlu disorotkeun sauyunan dina desain aplikasi, anu hartosna yén sababaraha daérah diwakilan saé tapi anu sanésna ngandung cacad desain anu jelas katingali, ogé sababaraha kasalahan tarjamahan leutik anu dina sagala hal dihampura nalika urang nyarioskeun aplikasi anu didamel ku hiji jalma sareng salaku hobi. Bisi naon waé, urang nyarioskeun ngeunaan bug anu direngsekeun ku sakedik pisan sareng anu kami ngarepkeun yén dina vérsi hareup bakal dirobih.

Aplikasina nyaéta sadunya (éta tiasa dianggo kalayan unduhan anu sami dina sadaya iDevices), gratis sareng tanpa iklan, janten anjeun moal tiasa nyungkeun langkung seueur deui.

Peunteun urang

réditor-marios
Windy.app: Angin sareng Cuaca (Link AppStore)
Windy.app: Angin sareng cuacabebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   perusahaan cenahna

    Hatur nuhun, kuring resep kana inpormasi ieu.