Kumaha ngabersihan iPhone sareng iPad anjeun tanpa ngarusak aranjeunna berkat Whoosh!

Kabersihan leungeun penting, tapi Sapertos pentingna nyaéta kabersihan alat-alat anu terus-terusan dianggo ku panangan. Duh! ngabersihan alat Anjeun tanpa ngaruksakkeun aranjeunna, sarta kami némbongkeun Anjeun kumaha anjeun tiasa ngalakukeun eta.

Sabaraha kali anjeun nyekel iPhone anjeun dina panangan anjeun dina ahir poé? Dimana anjeun ninggalkeun éta nalika anjeun henteu dianggo? Kabersihan panangan anu saé penting, kami langkung sadar éta ti kantos, tapi kumaha upami alat anu anjeun anggo ku panangan anjeun? Obyék naon anu nyéépkeun waktos dina panangan anjeun unggal dinten? Panginten seueur anjeun satuju kana hal anu sami: telepon anjeun. Sareng sabaraha sering anjeun ngabersihan? Produk naon anu anjeun anggo?

Duh! Éta mangrupikeun merek anu dipilih Apple di Apple Store na pikeun ngabersihan produk anu aya dina layar. Produkna leres-leres aman pikeun ngabersihan produk Apple anjeun, tapi ogé alat éléktronik anu sanés, bahkan lénsa kaméra anjeun, kacamata anjeun atanapi naon waé anu aya dina pikiran. Henteu aya alkohol, amonia sareng produk toksik anu sanés, nalika ngabersihkeun layar iPhone, iPad, Mac atanapi Apple Watch anjeun, anjeun bakal ngahapus sadaya kokotor, sareng ogé ngajaga sipatna.. Kusabab layar alat éléktronik sanés kaca jandela, janten anjeun henteu kedah ngabersihan sami.

Sareng pentingna produk anu anjeun anggo nyaéta lawon anu anjeun ngabersihkeunana. Kahiji, éta kudu dijieun tina bahan nu teu ngaruksak beungeut nu Anjeun bade ngabersihan, éta ogé henteu ninggalkeun sagala jinis résidu dina eta, sarta cleans eta éféktif. Duh! Aranjeunna marengan produk beberesih anjeun dina ukuran anu béda-béda, sareng salian ti sadayana sipat ieu aranjeunna nambihan yén antibakteri., ambéh maranéhanana henteu ngahasilkeun bau goréng. Pikeun ngabersihkeun aranjeunna, paké mesin cuci sareng deterjen konvensional, tanpa pelembut lawon, sareng hawa garing, teu aya pengering tumble. Ku cara kieu maranéhna bakal tahan nepi ka sipat maranéhanana pikeun 40 washes.

Naon Whoosh! anjeun gaduh sadia? Aya dina sagala ukuran anu anjeun tiasa bayangkeun ku kituna anjeun tiasa mendakan anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun:

  • Layar caang Pro: 500ml produk sareng 2 lawon microfiber pikeun € 15,99 di Amazon (link)
  • Layar Shine Go: dua semprot (100ml sareng 30ml) sareng dua lawon microfiber pikeun € 13,73 dina Amazon (link)
  • Layar Caang Wipes: 70 wipes jeung lawon microfiber pikeun € 12,62 di Amazon (link)

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.