Apple News parantos ngagaduhan 70 juta pangguna unik

Apple News

Apple News mangrupikeun komitmen Apple pikeun museurkeun sadaya berita anu kami paling pikaresepeun dina hiji aplikasi, semacam Flipboard, tapi kalayan desain khas Apple. Dina waktos ayeuna masih aya ngan ukur di Amérika Serikat sareng Inggris, ngawatesan kamungkinan jumlah pangguna tina platform ieu anu ngamungkinkeun panerbit pikeun ngasilkeun bagian tina kauntungan anu kaleungitan tina iklan nalika nawiskeun tulisanana dina platform ieu, anu henteu nunjukkeun iklan anu kalebet dina tulisan, tapi tiasa ditambihan ka posteriori .

Sanaos kanyataanna Apple sigana nempatkeun platform berita ieu kumisan, sabab éta masih henteu sayogi di sababaraha nagara, jalma-jalma ti Cupertino tetep ngusahakeunana, sareng ayeuna gaduh 70 juta pangguna, pangguna anu sawatara waktos ti saprak diluncurkeun parantos nyobian aplikasi tapi henteu dikonfirmasi yén aranjeunna pangguna aktip. Dina raraga ngajantenkeun platform ieu nguntungkeun, Apple parantos nandatanganan perjanjian sareng NBCUniversal anu bakal ngurus ngatur penjualan iklan dina platform ieu, ku cara ieu sareng saatos gagalna iAd, Apple langkung milih pikeun utusan pihak katilu pikeun ngatur pariwara .

Ku cara kieu, perusahaan naon waé anu hoyong ngaiklan dina News anjeun kedah langsung ka NBCUniversal, tibatan langsung sareng Apple sapertos sateuacanna sareng iAds. Apple nyandak kaputusan pikeun mareuman platform iklanna saatos nyobian bersaing sareng raksasa iklan internét Google sareng ngetrok témbok teras-terasan deui. Tingkat ékspansi sababaraha layanan anyar Apple sapertos aplikasi ieu, inpormasi ngeunaan angkutan umum ti Apple Maps, Apple Pay masih seueur anu dipikahoyong, nunjukkeun yén pikeun perusahaan sababaraha nagara sékundér pikeun perusahaan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina Ă©tika Ă©ditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Cocacolo cenahna

    Sareng di Spanyol kanggo iraha?