Bing pikeun ios diperbarui kalayan seueur fitur énggal

bing-app-ios

Microsoft dinten ayeuna ngaluarkeun pembaruan utami kana aplikasi pamilarianna, Bing, di App Store. Pembaruan ieu nyayogikeun seueur fitur énggal pikeun pangguna ios, kalebet scanner barkod pikeun ngabandingkeun harga antara toko, ogé integrasi real-time sareng Uber. Salaku tambahan, pembaruan anu anyar ngadukung GIF animasi. Sésa-sésa perbaikan sadayana didedikasikan pikeun pangalaman pangguna sareng optimalisasi aplikasi dina sistem operasi. Janten, vérsi 6.1 tina aplikasi parantos dihontal, sayogi ti ayeuna di App Store kanggo diunduh langsung.

Ayeuna urang tiasa nganggo Scanner barkod bar di toko, pikeun gancang ngabandingkeun harga produk dina seueur ranté sapertos Amazon sareng Walmart, daptar sababaraha toko dimana produk ieu sayogi ogé harga anu ayeuna di dinya. Salaku tambahan, urang tiasa nyungkeun Uber tanpa kedah ngantunkeun Bing berkat integrasi lengkep antara kadua aplikasi. Bing bakal nunjukkeun Ubers anu sayogi di daérah anjeun. Ieu henteu éksklusif pikeun Bing, sabab aplikasi sanés sapertos Facebook Messenger ogé kalebet kamungkinan nyungkeun Uber ngalangkungan aplikasi na, nuturkeun Google Maps.

Antarbeungeut pangguna ogé parantos rada retouched, dina versi 6.1 Bing urang bakal tiasa milarian GIF animasi, ku cara ngetok sawangan anu kalebet téks "GIF" urang bakal tiasa ningali animasi. Leres, hanjakalna Bing henteu sayogi di Spanyol App Store, Janten urang kedah teraskeun ngantosan aranjeunna mutuskeun pikeun ngajantenkeun universal pikeun ngaraosan sagala kauntungan anu ditawarkeunana. Jarang pisan yén Microsoft meungpeuk aplikasi na di daérah-daérah sapertos cara anu teu masuk akal sapertos kitu, tapi pikeun ayeuna éta, janten kami masih ngantosan aranjeunna mutuskeun pikeun masihan rédisi pikeun publikasi na di Spanyol.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.