Microsoft Panarjamah diperbarui nambihan fungsi sareng bahasa anyar

Aplikasi anu diluncurkeun Microsoft sakedik langkung sataun katukang, Microsoft Panarjamah, janten alternatif pikeun Google Translate, masih langkung hirup tibatan kantos sanaos kanyataanna seueur pangguna ayeuna ngan ukur nganggo aplikasi Google. Sababaraha minggu ka pengker kuring nyebarkeun tulisan anu kuring nunjukkeun kumaha urang tiasa anggo Microsoft Translator pikeun narjamahkeun halaman wéb anu nganggo basa sanésna tanpa kedah ngantunkeun peramban, hatur nuhun kana perpanjangan anu ditawarkeun ku aplikasi ieu, janten cara paling gancang pikeun narjamahkeun halaman wéb naon waé. Fungsi ieu cocog pikeun sadayana anu dipaksa unggal dinten atanapi sering konsultasi halaman wéb dina basa sanés.

Microsoft nembé waé nganyarkeun aplikasi panarjamahan kecap atanapi téks tunggal nambihan tarjamahan Cina tanpa kedah sambungan internét, sapertos aplikasi Google parantos nawiskeun ka kami pikeun waktos anu lami, anu biasana pelopor dina ngenalkeun fitur-fitur anyar dina bidang ieu, sapertos aplikasi Google Maps na. Ku jalan kitu, éta parantos dianggo pikeun ningkatkeun boh mimiti aplikasi sareng kinerja, ku cara ieu aplikasi ngalaksanakeun tarjamahan sareng ngajawab pamundut ku cara anu langkung gancang sareng gampang.

Kalayan unggal pembaruan énggal, pamekar ngamanpaatkeun ngalereskeun bug leutik yén aplikasi éta panginten gaduh, bug anu parantos dilaporkeun ku pengembang atanapi parantos kauninga ku perusahaan nyalira. Microsoft parantos ngamangpaatkeun pembaruan énggal ieu pikeun méréskeun masalah sareng operasi sareng bahasa lokal alat, éntri anu kaleuleuwihi tina sajarah, pegatkeun fungsi paguneman instan ... Kedah diémutan yén aplikasi ieu ogé cocog sareng touch Apple Watch, iPhone, iPad sareng iPod.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.