Bioshock ayeuna sayogi di App Store pikeun diunduh

Tungtungna, salah sahiji klasik diantara klasik sumping di App Store: Bioshock. Salah sahiji jelema nu nembak teu brukbrak sepanjang waktos Éta parantos diadaptasi kana layar iPhones sareng iPads urang sareng kadaliana, sareng anjeun ayeuna tiasa ngaunduh kanggo muterkeunana, sapertos anu anjeun lakukeun sareng versi aslina taun-taun ka pengker. Bioshock parantos diadaptasi tapi éta tetep kaulinan anu sami, janten anu mikanyaah anu asli moal aya anu takwa sareng bakal tiasa ngaraoskeun pisan. Tangtosna, harga na sacara praktis langkung mirip sareng konsol gim vidéo tibatan kaulinan pikeun alat sélulér, sareng sarat minimal pikeun tiasa maénkeun éta ogé luhur. Antara sababaraha hal sareng anu sanésna, sigana anjeun nyanghareupan kaulinan pikeun PC tibatan pikeun ios. 

Bioshock diluncurkeun dina App Store harga $ 18,99 di Selandia Anyar, toko munggaran tempat na muncul, janten di App Store Spanyol diperkirakeun aya sakitar € 15, harga anu lumayan tinggi, tapi anu mimiti umum sareng judul konsol game ageung anu datang ka ios komo deui janten nalika aranjeunna asalna tina panangan pangembang 2K. Tapi ieu henteu tinggaleun di dieu, kumargi Bioshock ngan ukur cocog sareng iPad 4 sareng anu langkung saé (sanés iPad Mini ogé iPad 3), sareng iPhone 5 sareng anu langkung engké. Pangguna IPod Touch 5G anu ogé hilap masangkeunana dina alatna. Éta ngingetan kuring ngeunaan dinten PC kuring nalika kuring hoyong tiasa maénkeun kaulinan pangénggalna kusabab kuring henteu nyumponan sarat minimal.

Henteu sadayana bakal janten warta anu goréng, sabab Bioshock henteu deui DLC, nyaéta, anjeun bakal ngaunduh buruan lengkep (ampir 2GB) sareng éta ogé henteu ngagaduhan pameseran anu terintegrasi. Pikeun harga éta kami moal tiasa nyungkeun kirang, saleresna. Anjeun terang, upami anjeun hoyong ngaunduh gim hébat ieu sareng nyumponan sarat minimal, ieu mangrupikeun tautan langsung pikeun ngalakukeun éta.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.