Bioshock dioptimalkeun pikeun iPhone 6 sareng iPhone 6 Plus

iraha kami diuji Bioshock pikeun ios, urang tinggalkeun raos pait kusabab pasti kakurangan anu henteu ilahar tina kaulinan anu kualitas ieu. Nganggap harga na 9,99 euro, éta sigana logis pikeun urang pikeun nungtut produk buleud dina sagala aspek sareng saatos update anu nampi game, seueur keluhan kami parantos direngsekeun.

Carita di balik Bioshock mangrupikeun andalan na, tapi dina vérsi kahijina, sora kaulinanna ngan ukur dina basa Inggris, sanaos nganggo terjemahan Spanyol. Pasti seueur diantara anjeun langkung resep gaduh gim 100% dina basa indung anjeun, hal anu anjeun parantos tiasa nikmati kumargi aranjeunna parantos nambihan tarjamahan tina sora dina basa Spanyol, Jérman, Perancis sareng Italia. Aya kamungkinan ogé pikeun mikaresep tarjamahan Jepang.

Bioshock

Aspék sanés anu henteu ngayakinkeun kami nyaéta tina bagian grafis na. Oke, syarat PC Bioshock lumayan tinggi dina waktos éta tapi saur optimalisasi tiasa dilakukeun langkung saé, sahenteuna dugi ka aliasing prihatin. Kalayan datangna pembaruan ieu, Bioshock dioptimalkeun pikeun iPhone 6 sareng iPhone 6 Plus janten urang kedah ningali paningkatan anu penting dina hal ieu, sajaba ti éta, kami ngarepkeun aranjeunna parantos ningkatkeun kualitas permainan pikeun ngamangpaatkeun kakuatan tambahan anu disayogikeun ku Apple A8.

Akhirna, vérsi 1.3.5 tina Bioshock pikeun iPhone sareng iPad nyangking séri fitur-fitur anyar sapertos kadali anu diénggalan, kamungkinan ngabalikkeun pandangan kontrol atanapi kamungkinan mupus kaulinan anu disimpen anu henteu dipikaresep ku urang.

Upami anjeun hoyong cobian Bioshock atanapi anjeun hoyong ngaraosan berita dina pembaruan ieu, anjeun tiasa ngaunduh game ti App Store ku ngaklik tautan ieu:


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.