Moment Case, kasus iPhone 6 pikeun anu resep fotografi

IPhone nyaéta kaméra smartphone panglobana en portal sapertos Flickr Sareng éta henteu kabeneran, dinten ayeuna mangrupikeun kanyataan yén kaméra anu ngahijikeun iPhone 6 mangrupikeun anu pangsaéna anu tiasa urang mendakan, boh pikeun sénsorna sareng pikeun bagian parangkat lunak anu tanggel waler pikeun ngolah poto anu urang candak.

Mangtaun-taun aya asesoris anu nyobian ningkatkeun kaméra iPhone langkung seueur ku nambihan lensa. Urang sadayana terang kana jalma Olloclip tapi perusahaan Momen ogé salah deui anu nawiskeun kami lénsa kualitas pikeun dok ka iPhone.

Kasus Momen

Pikeun ngaléngkah sakedap, Momen hoyong masarkeun kasus anu, salian ti cocog sareng lensa na, ningkatkeun ergonomis iPhone nalika nyandak poto. Jang ngalampahkeun ieu, panutupna tambahkeun cekelan alit di luhur anu urang gaduh tombol dedicated pikeun moto, hal anu mirip sareng anu dia usulkeun ka kami Incipio sareng Kasus Fokus na.

Jelas yén asesoris ieu henteu dimaksadkeun pikeun anu nyandak poto sacara sporadis, nanging, anu parantos ngarobah iPhone 6 janten kaméra ci na bakal terang kumaha ningali manpaat tina jinis produk ieu.

Aplikasi anu ngatur kualitas Kasus Momen bakal ngamungkinkeun urang ngalakukeun sagala jinis panyaluyuan manual sahingga urang ngahontal hasil anu urang milari.

Kasus Momen

Sareng sabaraha biaya iPhone 6 ieu? Kasus misah dibanderol $ 49 dina anjeunna Kampanye Kickstarter. Upami urang mésér kit ieu, urang tiasa ngalampirkeun bisi kana iPhone sareng nganggo kaméra terminal tanpa tambahan tapi ku kanyamanan anu disayogikeun ku cekelan.

Upami urang hoyong ngaraosan bungkus lengkep kasus Moment Case kalayan salah sahiji lensa na (sudut lega atanapi telepona), maka urang parantos kedah mayar dollar 125.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Luis Angel cenahna

    sareng kumaha kéngingkeunana?

    1.    Nacho cenahna

      Anjeun gaduh tautan dina tulisan tapi kuring ngantepkeun ogé di dieu upami anjeun teu sono:

      https://www.kickstarter.com/projects/584288471/moment-case-worlds-best-iphone-case-for-mobile-pho?ref=video

      Salam!

  2.   Alejandro Zarate cenahna

    Kumaha kuring tiasa ngagaleuh?

  3.   Giorgio Ferro cenahna

    Mudah-mudahan éta kaluar dina vérsi pikeun iPhone 5s ... éta bakal saé