Blink mangrupakeun kibor anu ngamungkinkeun anjeun langkung seueur pilihan per konci

ngacieupan

ngacieupan nyaéta aplikasi kibor anu nulungan Pangguna iPhone 6 sareng iPhone 6 Plus pikeun nyerat ku hiji panangan. Aplikasi na ngarobah ukuran keyboard ku ngiranganna ka kénca atanapi ka katuhu (gumantung kana naha anjeun kénca-atanapi kénca-kénca) janten anjeun tiasa ngahontal sadaya hurup.

Perbaikan anu sanés tina keyboard ieu nyaéta anu ngagaduhan konci dedicated pikeun koma, mupus kecap sareng mupus sadayana. Pikeun urang anu kirang nganggo, urang gaduh trik nahan konci sareng pilihan dibuka, anu ngalangkungan aksen, éta kalebet emojis.

Pikeun ngarobih kibor éta mawa séri téma yén aranjeunna ngamutahirkeun dumasar kana waktu. Karunya nya éta ayeuna ngan ukur dina basa Inggris, maka ngan dina basa ieu urang tiasa ngamangpaatkeun pilihan tina bongbolongan kecap sareng otomatis.

Dina vérsi anu pangénggalna aranjeunna parantos nyangking seueur fitur-fitur anyar, masalahna nyaéta aranjeunna gumantung ka anjeun masihan «aksés pinuh«, Ku naon hartosna éta. Upami anjeun hoyong langkung seueur inpormasi didatangan pituduh kami pamasangan kibor pihak katilu.

Blink Keyboard-hiji-hiji, gancang (AppStore Link)
Blink Keyboard-hiji-hiji, gancangbebas

Ayeuna anjeun tiasa nganggo jempol pikeun ngabagi kibor, anjeun tiasa nyerat hurup ageung ku mencét huruf kapital sareng ngaleupaskeun tekanan kana aksara anu urang hoyongkeun ku huruf kapital, aksen anyar sareng téma anyar dina mémori Steve Jobs.

Ramalan sareng konci anu jelas parantos disiapkeun pikeun ukuran horizontal anyar tina iPhone 6, ngirangan animasi supados ngetikna langkung épéktip.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos cenahna

    Kumaha saur anjeun ngeunaan uji batré ieu sah pikeun anu ngagunakeun beurat? http://youtu.be/aoqQ1qu-ed4