Bloomberg ogé ngadukung iPhone 15 sareng USB-C

Aya seueur gosip anu dugi ka urang akhir-akhir ieu ngeunaan kamungkinan modifikasi tina port ngecas iPhone salajengna, ngantunkeun Lightning sareng ngadopsi USB-C anu lami-lami ditunggu. Upami sababaraha dinten kapengker analis anu kasohor Ming-Chi Kuo nunjukkeun yén Apple ngarencanakeun ngagentos konektor ku input USB-C, ayeuna éta Bloomberg anu nyatakeun yén Apple sacara internal nguji desain iPhone nganggo USB-C.

Apple ngenalkeun konektor Lightning sareng iPhone 5, ku kituna ngagentos konektor 30-pin sareng henteu nganut naon anu dipénta ku industri dina waktos éta, micro-USB. sapuluh taun saterusna, Apple tiasa ngantunkeun konektor ieu sareng iPhone 14 bakal janten anu terakhir anu gaduh sambungan Lightning sanés USB-C.

Najan kitu, konektor USB-C henteu anyar pikeun Apple, nu geus switched sakabéh garis na iPads (iwal modél Éntri) kana konektor ieu. Salaku tambahan, MacBooks ogé gaduh konektipitas USB-C sareng ngantunkeun sambungan sateuacana. Hayu urang ogé hilap yén, sanaos konektor langsung iPhone nyaéta Lightning, modél pangénggalna parantos diluncurkeun nganggo konektor USBC-Lightning, ku kituna urang tiasa nyarios yén iPhone parantos terang kumaha ngecas via USB-C. Atawa, sahenteuna, satengah tina beban.

Coinciding jeung Ming-Chi jeung rumor ngeunaan imposition Éropa pikeun ngadopsi port hasil ngahijikeun Tatar., Bloomberg geus ngarilis dina publikasi niat Apple pikeun abandon port kilat ti taun hareup dina kahadean USB-C. Ieu ngandung harti yén iPhone 15 anu bakal datang, dina 2023, parantos gaduh konektor énggal ieu.

Laju transfer data ogé tiasa janten faktor anu kedah dipertimbangkeun pikeun nyoko ieu. Anjeun parantos terang yén konektor USB-C ngan ukur metode fisik, tapi teras tiasa gaduh standar sanés anu ngajantenkeun transfer langkung gancang (sapertos Thunderbolt dina Mac).

Bloomberg ogé nunjukkeun éta Apple bakal ngerjakeun adaptor Lightning to USB-C pikeun ngajaga kasaluyuan antara duanana konektor.

Kalawan jadi loba noise ngeunaan eta, sigana éta kanyataanana gaduh iPhone sareng USB-C langkung caket. Tanpa ragu, kasempetan pikeun ningkatkeun konektipitasna sareng, naha henteu, ngirangan jumlah kabel anu béda-béda anu urang kedah ngecas sadaya alat urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.