Blox 3D City Creator sareng World Creator gratis pikeun waktos anu kawates

Tiup 3D City Creator sareng Blow 3D World Creator

Deui urang ngobrolkeun dua aplikasi anu sayogi pikeun diunduh gratis. Kali ieu urang nyarioskeun Blox 3D City Creator sareng Blox 3D World Creator, kaulinan anu dirancang pikeun barudak umur 6 dugi 8 taun. Kaulinan ieu gaduh harga biasa 2,99 euro, tapi pikeun waktos anu terbatas urang tiasa ngamangpaatkeun panawaran ieu sareng ngaunduh aranjeunna tanpa biaya. Blox 3D City Creator sareng Blox 3D World Creator peryogi sahenteuna ios 6 atanapi langkung luhur sareng cocog sareng iPhone sareng iPad sareng iPod touch.

Niup 3D Dunya Creator

Dina Blox 3D World Creator barudak tiasa nyiptakeun dunya nambahan kincir angin, istana, gunung, gurun, situ, liang haseup pikeun engké nambahan sato sareng manusa anu leumpang sareng berinteraksi sareng lingkunganana pikeun ningali kumaha dunya anu aranjeunna ciptakeun hirup.

Fitur tina Blow 3D World Creator

  • Dirancang pikeun ngembangkeun kreativitas barudak kalayan ngawangun dunya anu senang.
  • Dunya tiasa saderhana sapertos pulau gurun atanapi kota anu ngalimpudan ... langit mangrupikeun watesna.
  • Kontrol lampu pikeun ngarobih waktos siang atanapi nyiptakeun lingkungan wengi, siang sareng cai.
  • Teu aya sora, tanda baca atanapi mata uang virtual…. ngan senang kreatif murni.
  • Sasatoan animasi, kincir angin sareng jalmi-jalmi anu leumpang sareng berinteraksi damel pikeun dunya miniatur anu endah.

Tiup 3D Kota Creator

Operasi Blow 3D City Creator mirip pisan sareng World Creator, tapi sakumaha namina nunjukkeun, pangleutikna di bumi tiasa nyiptakeun kota-kota anu héran kalayan gedong, mobil, jalan sareng teras nambihan jalma pikeun ngahirupkeun.

Fitur tina Blow 3D City Creator

  • Dirancang pikeun ngembangkeun kreativitas barudak kalayan jam-waktos ngawangun kota pikaresepeun.
  • Dunya tiasa saderhana kota alit atanapi kota limpahan ... langit mangrupikeun watesna.
  • Kontrol hawa sareng cahaya pikeun ngarobih waktos siang atanapi nyiptakeun wengi, siang sareng lingkungan hujan.
  • Teu aya sora, animasi ngaganggu atanapi mata uang virtual..ngan hiburan kreatif murni.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   rayner070 cenahna

    Abdi henteu tiasa maén bat