Bocor menit terakhir nunjukkeun desain iPhone 7 kalayan sababaraha hal anyar

iPhone 7 emas Naha anjeun salah sahiji pangguna anu sono kana iPhone kalayan warna hideung hideung? Naha anjeun salah sahiji pangguna anu henteu resep pita bodas dina iPhone emas 6 / 6s? Nya tiasa waé PhonGee ngajadikeun dinten anjeun senang: sedeng parantos nyebarkeun sababaraha gambar anu tiasa urang tingali sahanteuna hiji iPhone 7 sadayana hideung herang, naon dugi ka ayeuna katelah Glossy Hideung.

Gambar na parantos diterbitkeun dina imgur sareng di jerona urang ningali iPhone 7 anu disebutna Glossy Hideung, hiji emas sareng anu siga abu-abu luar angkasa, tapi anu kuring pikaresepeun, sanaos abdi tiasa lepat, nya éta warna garis pikeun anteneu henteu héran Sakumaha dina iPhone 6 / 6s, modél emas janten coklat anu jauh langkung disumputkeun dibanding bodas anu dianggo dina modél saméméhna.

IPhone hideung ngagurilap 7 diulas dina poto

Gambar anu dipasang ku PhoneGee ogé nunjukkeun lampu kilat bener Tone anu henteu mirip pisan sareng naon anu tiasa urang tingali dina model samemehna: tibatan jelas ningali warna bodas dina bagean luhur sareng anu langkung poek dina bagian handap, anu urang tingali nyaéta warna anu langkung kabur tapi, upami urang ngagedean gambarna, urang tiasa ningali aya naon nepi ka 4 warna anu béda, anu kedah langkung ngahargaan nada asli nalika nyandak poto flash.

Di sisi anu sanésna, sanaos kami bakal nyebarkeun ieu engké, dina gambar imgur kami ogé tiasa ningali baki SIM nganggo karét anu nunjukkeun yén iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus bakal tahan cai. Aranjeunna diarepkeun bakal disertifikasi IPX7, anu hartosna yén urang tiasa nempatkeun éta dina jero hiji méter pikeun 30 menit tanpa karusakan. Dina 5 jam urang bakal terang sadayana berita sacara resmi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Fransisco Fernandez cenahna

    Wah! Henteu aya anu leungit pikeun presentasi komo deui rumor ...
    P.S. Upami anjeun terang sadayana, Keynote henteu cool 😉

  2.   Paulo cenahna

    Hooooooorrrrrrriiiiiibbbbbbbbllllllleeeeeee demi Gusti ieu bakal janten taun anu Samsung menang cumshot

    1.    Fransisco Fernandez cenahna

      Anjeun leres, sigana ogé pikareueuseun kuring, utamina upami urang nempatkeun Galaxy S7 di gigireunna ...