Bocor: Poto ieu nunjukkeun yén iPad Air 3 salajengna tiasa ngagaduhan Smart Connector sareng seueur deui

iPad Air 3

Bocorna duanana teu tiasa diprediksi sareng teu tiasa diprediksi, anjeun moal terang naon anu bakal bocor atanapi dimana asalna, waktos ayeuna (sapertos anu parantos kajantenan sareng alat Apple anu sanés) aranjeunna parantos disaring Poto ti pabrik leungeun baju pikeun alat Apple anyar, anu biasana nampi ti pabrik pusat gambar éksternal alat anyar anu badé ditepikeun sanésna supados pasualanna tiasa dijual pas mungkin.

Pikeun parobihan (perhatikeun sindiran) bocor asalna ti Cina, tapi ieu henteu ngirangan kapercayaan aranjeunna, langkung-langkung, kanyataanna, seuseueurna bocor asalna ti nagara Asia.

Dina kasempetan ieu kami dipasihan sampul pikeun anu dikabarkan sareng salajengna anu bakal dipidangkeun iPad Air 3, kasus anu masihan seueur pitunjuk ngeunaan naon alat anyar ieu, atanapi anu langkung anyarna.

Urang mimitian ku salah sahiji anu paling penting, gumantung kana panutup (ningali sisi handap) anu anyar iPad Air 3 bakal ngagaduhan Smart Connector, anjeun terang, konektor anu ngamungkinkeun sambungan Apple's Smart Keyboard sareng kamungkinan aksésoris anyar dina waktos anu teu jauh teuing.

iPad Air 3

Tapi éta henteu ngan ukur, éta ogé aya bukaan anu teu dianggo sateuacanna, bukaan anu saluyu sareng lokasi sistem sora iPad Pro, nyaéta, éta sanés ngan ukur bakal ngawariskeun Smart Connector tapi ogé 4 spéker stéréoSareng saolah-olah éta henteu cekap, upami urang ningali liang anu didamel pikeun kaméra, urang bakal ningali yén waktos éta henteu buleud, éta rada manjang, ieu umum dina kasus iPhone urang kusabab LED Flash na, anu ku logika bakal nunjukkeun yén iPad Air 3 anyar bakal gaduh LED Flash pikeun moto sareng pidéo dina kaayaan hampang.

Henteu diragukeun pembaruan perangkat keras anu saé tiasa ditingali ku mata taranjang pikeun alat anyar ieu anu numutkeun rumor yén urang parantos ngirim bakal dipasihkeun dina Maret taun ieu, upami aranjeunna leres-leres éta bakal hartosna iPad Air 3 (upami disebat sapertos kitu) ayeuna bakal janten iPad Pro Mini, Kusabab upami Apple neraskeun dina garis na ogé bakal kalebet chip A9X di jero (sareng sigana sami 4GB RAM Dual-Channel tina iPad Pro).

Gosip anu kedah diémutan langkung ku pinset nyaéta anu nunjukkeun yén layar tina tablet anyar ieu bakal ngagaduhan resolusi 4K, hal anu MATA, éta tiasa lengkep, sabab sakumaha urang terang chip Apple tiasa mindahkeun resolusi ieu ti generasi A8, tanpa ragu chip A9 sareng A9X tiasa langkung ti cukup ku resolusi ieu.

Bieu aya sasasih dugi ka Maret, janten urang kedah sabar sareng ngantosan Apple ngondang kami ka konperénsi maranéhna pikeun nyayogikeun beja pangénggalna, sareng upami rumor ieu leres, Éta bakal janten pembaruan anu hadé pikeun iPad dibandingkeun sareng iPad Air 2.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   José cenahna

    Upami aranjeunna henteu nempatkeun 4K dina pro iPad, kuring henteu ragu yén iPad inferior ngagaduhanna dina layar sareng upami aranjeunna ngalakukeun éta bakal ngerakeun

    1.    Malaikat19 cenahna

      Naha éta bakal ngerakeun persis? Hawa iPad mangrupikeun iPad andalannya, pro mangrupikeun percobaan.

    2.    anonim cenahna

      Kuring henteu pati ngartos ngeunaan layar, tapi tina naon anu kuring terang langkung alit layarna langkung gampil nempatkeun resolusi anu langkung luhur, lereskeun upami henteu.

      1.    Juan Colilla cenahna

        Sabalikna Anonimous, layar langkung BESAR, GAMPANG pikeun dilebetkeun dina résolusi anu langkung luhur, pikirkeun piksel siga anu kuadrat, langkung alit permukaan anu anjeun pikahoyong, langkung alit kedahna, janten langkung sesah éta bakal sareng kapadetan piksel anu langkung luhur bakal aya (langkung piksel per séntiméter pasagi), tong hariwang, ngan ukur alesan Apple tiasa nambihan résolusi 4K kana iPad Air 3 (upami éta leres) ngan saukur sabab éta bakal janten iPad paling anyar sareng anu kedah dianggo pikeun memotivasi jalma pikeun ngagaleuhna, sareng upami éta resolusi éta iPad Pro bakal ngiring éta (anu dinten ieu ngagaduhan resolusi 4K anu pikaresepeun dina format rétina, nyaéta, éta dilakukeun dina résolusi anu langkung luhur pikeun masihan perasaan anu kualitasna langkung luhur).

        1.    anonim cenahna

          Anjeun leres, jepitan éta parantos sapertos anu kuring pikir tibalik, tanpa diragukeun ipad ieu mangrupikeun pembaruan anu hadé sanaos tungtungna éta henteu ngagaduhan 4k, éta bakal janten tiwu.
          Kuring ngan ukur miharep aranjeunna henteu naékkeun harga ka tingkat ipad pro, éta sababna urang kedah senang yén penjualan ipad turun, tapi hargana gumantung kana kumaha Apple ningali, upami éta hoyong teraskeun nyieun produk langkung «premium» sareng ngémutan yén low penjualan ipad disababkeun ku waktos pembaruan anu panjang tina ipad (bagian tina alesanna), hargana bakal naék tanpa ragu, tapi aya seueur urang anu henteu ngomean kusabab harga, sareng kusabab ipad kami masih jalan. hayu urang ngarepkeun henteu naek seueur!

          Nuhun Juan sareng tulisan saé 😉

          1.    Juan Colilla cenahna

            Kanggo anjeun pikeun mairan ^^