Lampu bohlam Philips Hue henteu cocog sareng mérek anu sanés

Philips

Kanggo sababaraha waktos ayeuna, sistem cahaya anu cerdas parantos populér, ngamungkinkeun urang ngarobih warna anu ditawarkeunana ti smartphone ku aplikasi anu sayogi di App Store. Tapi ogé ogé ngamungkinkeun urang ngarobih intensitas cahaya, adaptasi kana kaayaan atanapi ngahurungkeun atanapi mareuman. Jinis lampu bohlam ieu parantos janten populer sanaos gaduh harga anu lumayan tinggi pikeun anu leres-leres ditawarkeunana, sanaos jelas yén éta mayar rasa warna.

The Philips Hue fAranjeunna mangrupikeun bohlam anu mimiti tina jenis ieu anu pencét pasar. Ku langkungna waktos parantos seueur pabrik anu ogé ngadéklarasikeun diri pikeun ngadamel jinis lampu bohlam pinter ieu, anu maksa Philips pikeun ngamutahirkeun firmware bohlam ngarah henteu cocog sareng anu diproduksi ku pabrik anu sanés.

Kusabab henteu pas pisan, seueur pangguna anu parantos ngaraosan Philips Hue ningali kalayan panangan kadatangan pabrik séjén ku bohlam kalayan performa anu sami tapi langkung mirah tapi nganggo protokol komunikasi anu sami persis anu dianggo Philips ZigBee.

ZigBee mangrupikeun protokol anu dirancang supados sadaya démo internét tina hal-hal di bumi urang aya dina komunikasi ngagunakeun basa anu sami. Ayeuna Bosch, Logitech, Samsung, LG, Osram, Comcast ... sareng sababaraha pabrik, dimana Philips ogé ayana, sanaos ku pembaruan ieu sigana bakal lirén nganggo protokol ieu anu mempermudah komunikasi antar alat anu sanés.

Pabrikan Philips nyatakeun yén dipaksa pikeun ngapdet firmware bohlam na kusabab paningkatan masalah anu aya hubunganana sareng produk pihak katilu, anu bakal matak lieur konsumén. Kalayan pembaruan ieu, anjeun moal tiasa ngendalikeun sadaya bohlam non-pabrikan ti Hue, maksa pabrik pihak katilu ieu pikeun ngaluncurkeun aplikasi énggal atanapi satuju pikeun babarengan ngajalankeunana, sabab aranjeunna sateuacanna ngamanpaatkeun aplikasi Philips., Ku ngagunakeun basa anu sami pikeun komunikasi.

DIAPASKEUN: Philips nembé ngumumkeun yén éta bakal tetep ngantepkeun mérek sanés pikeun tetep damel sareng Philips Hue sareng bakal ngagulung pembaruan parangkat lunak anu dikirimkeun kana alat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   bango cenahna

    Phillips nembé dilereskeun sareng didukung.

    Anjeun parantos kagambar.