Bozoma Saint John janji eusi khusus pisan dina Apple Music

Daptar puter Musik Apple khusus

Kami resep wawancara ieu yén éksékutip ti departemén Apple tangtu teras-terasan masihan ka média anu paling pikaresepeun. Urang biasana nimba eusi anu menarik tina wawancara ieu, sanaos umumna Apple sareng padamelna biasana ati-ati pisan nalika nyingkab kejutan kahareup. Kali ieu éta Larry Jackson, Bozoma Saint John, sareng Zane Lowe, sadayana aya hubunganana sareng Apple Music, anu Aranjeunna parantos nawiskeun heula ngeunaan naon anu bakal aya dina pameran musik paménta Cupertino. Évolusi Apple Music siga henteu caket pikeun lirén, teras nyobian janten saléngkah payun pertandingan.

Trio eksekutif Apple parantos nawiskeun wawancara ka kompléks, dina éta Aranjeunna nyungkeun kami pikeun kapercayaan pikeun jasa musik anu sumping telat tapi nyieun loba noise.

Kami damel hal anu khusus pisan sareng kami ngarepkeun yén jalma bakal merhatoskeun éta. Visi kuring lima taun ti ayeuna nyaéta unggal jalma di planét ieu badé nganggo Apple Music. Nyaan pikir urang parantos nyiptakeun anu khusus, khusus pisan. Saur kuring henteu aya anu tiasa ngalakukeun naon anu urang parantos laksanakeun. Jigana konflik sareng jasa anu sanésna saé saé. Kami gaduh sadaya waktos di dunya sareng urang moal kantos sieun, urang buka ku sadayana - Bozoma Saint John

Ieu kecap anu aranjeunna ngarahkeun, sedengkeun aranjeunna ngalaporkeun éta Apple terus ngagarap eusi audiovisual anu aya hubunganana sareng Apple Music sapertos film dokumenter "Vital Signs" dina kadali Dr.Dre, dibarengan ku acara tipi "Carpool Karaoke" anu diala Apple sababaraha bulan kapengker tapi sigana henteu tungtungna ngabeledug, ku tangan James Corden, anu nampilkeun karismatik anu Anjeunna parantos lebet kana mobilna inohong anu paling relevan pikeun panorama musik sareng non-musik.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.