BTNotificationEnabler: kirimkeun sadayana bewara anjeun kana jam Pebble (Cydia)

Bewara karikil

Saatos ngadamel a tinjauan modifikasi penting pikeun pangguna Cydia énggal anu henteu kantos ngalakukeun jailbreak dugi ka ayeuna, urang teraskeun berita unggal dinten, dinten ieu kami masihan anjeun salah sahiji kanggo anu parantos mésér jam tangan Bluetooth Peeble.

Upami anjeun gaduh jam nganggo layar mangsi éléktronik, anjeun kedah jailbreak sareng masang BTNotificationEnabler, tweak ti panyipta Graviboard (modifikasi éta anu ngajantenkeun ikon anjeun murag dina layar) atanapi tina Gesturizer, anu ngamungkinkeun urang ngirim sadaya bewara ti pusat béwara urang kana jam Pebble.Sabenerna tweak ieu ngirim bewara ka alat Bluetooth naon waé, henteu ngan ukur pikeun jam tangan ieu, tapi éta pikabitaeun pisan upami anjeun gaduh iPhone kalayan ios 6, jailbreak sareng jam tangan anu megah ieu. Dina gambar di luhur tulisan anjeun tiasa ningali poto éta Pebble mintonkeun béwara Tweetbot, anu anjeun terang ayeuna henteu tiasa dilakukeun, pamekar tweetbot kedah ngalebetkeun API Pebble kana aplikasi aranjeunna pikeun jalan, anu sesah dilakukeun. Ayeuna anjeun tiasa gaduh sadayana bewara anjeun sacara standar.

Anjeun tiasa ngundeur éta bebas en Cydia, Anjeun bakal mendakannana dina repo BigBoss. Anjeun kedah parantos jailbreak dina alat anjeun.

Inpormasi lengkep - Kedah-gaduh mods pikeun pangguna Cydia énggal

Sumber - iDB


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.