"Bug" anu anéh di ios tiasa ngahalangan modem Wi-Fi tina iPhone

Zona WIFI

Kasalahan "laut jelema bodo" karek kapendak di ios anu tiasa ngahalangan modem wifi tina iPhone sareng ngantepkeun tanpa koneksi nirkabel upami alat henteu reset deui.

Sareng kuring nyebatkeun yén éta mangrupikeun kalepatan anu saderhana pisan sabab ngan saukur lumangsung nalika iPhone nyobian nyambung ka jaringan Wi-Fi anu Ngaran SSID dimimitian ku simbol persén (%). Mudah-mudahan Apple ngalereskeunana dina pembaruan anu bakal datang.

Upami anjeun henteu resep SSID anu asalna ti pabrik di router Wi-Fi bumi anjeun, anjeun bakal terang yén anjeun tiasa ngarobih sakumaha karesep anjeun. Nya, kanggo ayeuna, tong mikirkeun ngarobih labél kana nami anu dimimitian ku simbol Sakitu persen, sapertos "% wifi_de_casa%".

Kusabab kamungkinan, upami anjeun ngalakukeun, nalika iPhone anjeun nyobian nyambung kana jaringan éta, éta bakal konci modem na wifi internal, sareng tetep offline. Upami ponsel anjeun Android, maka yakin yén éta moal kajantenan ka anjeun. Janten masalah ios murni.

"Bug" ieu dipanggihan ku panaliti kaamanan Carl shou, éta saatos gabung kana jaringan Wi-Fi kalayan nami «% p% s% s% s% s% n», sambungan Wi-Fi iPhone anjeun nyaéta ditumpurkeun.

Sigana kasalahan éta tiasa aya hubunganna sareng panggunaan awal dina nami jaringan tanda persén, anu ngabalukarkeun masalah parsing input numana ios salah tafsir hurup nuturkeun "%" salaku spésifikasi format string.

Dina basa pamrograman tipe C, spésifis format string ngagaduhan hartos khusus sareng diébréhkeun ku panyusun basa salaku nami variabel atanapi paréntah tibatan téks standar.

Upami anjeun kapangaruhan ku kasalahan, anjeun moal ngagaduhan pilihan ngareset jaringan alat pikeun sambungan Wi-Fi anjeun tiasa dianggo deui. Anjeun kedah buka Setélan, toél Umum, teras Reset. Ketok dina "Reset Setélan Jaringan" sareng pastikeun pamundut ku paréntah paréntah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.