A bug dina ios 8 ngamungkinkeun nyiptakeun folder anu disarangukeun

Folder bersarang di ios 8

A bug dina ios 8 ngamungkinkeun urang lebetkeun folder dina folder sanés, pilihan organisasi anu kapaké pisan anu Apple henteu kéngingkeun sakumaha standar tapi, berkat kagagalan ieu, urang tiasa ngahontal ku cara anu saderhana pisan.

Bug ieu sigana cocog sareng model iPhone naon waé anu parantos diénggalan ka ios 8, janten, anjeun bahkan tiasa nyobian na dina salah sahiji iPhone 6 atanapi iPhone 6 Plus anu anyar. Pikeun kéngingkeun a folder bersarang di ios 8 anjeun kedah ngalakukeun dua léngkah saderhana:

  1. Ngadamel folder anu bakal janten folder kami bersarang, nyaéta folder anu bakal aya dina jero folder anu ngandung. Di jerona urang tiasa ngalebetkeun sadaya aplikasi éta anu kami minat dina tingkat kadua.
  2. Ayeuna urang ngadamel folder kadua ngolompokkeun dua aplikasi anu urang gaduh dina layar utama. Nalika urang ningal yén ios 8 hasil ngadamel folder, gancang pisan urang buru-buru nyéréd folder anu urang damel dina léngkah sateuacana, janten kami bakal dilebetkeun kana jerona.

Pikeun mempermudah prosésna, pastikeun yén sadaya aplikasi anu anjeun badé golompokkeun silih caket, janten prosés nyiptakeun folder anu disarangut bakal langkung gampil.

Naon pikeun urang gaduh folder anu disarangukeun? Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, ieu tiasa manpaat ku alesan organisasi murni. Upami urang kuciwa sareng hoyong ngantunkeun sadayana sapertos anu sateuacanna, cukup sered aplikasi éta kaluar tina folder dugi ka layar deui. Upami anjeun parantos kaleungitan ngadamel folder anu disarangkeun sareng prosés balikeun janten teuing pikaboseneun, anjeun tiasa buka menu Setélan> Umum> Reset> Reset layar utama.

Ieu masih aya bug jadi diasumsikeun yén Apple bakal méréskeunana dina apdet ios 8 anu ka payun, nyegah nyiptakeun polder bersarang sacara resmi


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Fran cenahna

    Éta parantos aya sareng éta tiasa dilakukeun dina iOS7 ……

    1.    Mori cenahna

      enya tapi ku ios 7.1 bug éta leungit

  2.   Andrés cenahna

    sareng upami sanés bug, ngan ieu sareng éta?

    1.    Nacho cenahna

      Éta bug sabab anjeun ngalakukeun léngkah sakumaha anu ditétélakeun dina pos atanapi anjeun henteu tiasa sayang folder, upami éta diidinan, nyeret jalan sareng anjeun henteu tiasa sapertos kitu.

  3.   Francisco cenahna

    Nacho sanés kanggo nanaon tapi kuring parantos nempatkeun folder kana folder ti ios 7. Sanés beus anyar, tulisan na masih saé pisan

    1.    Sonkait cenahna

      Tapi upami teu aya anu nyarios yén éta énggal, ngan éta cara anjeun ngalaksanakeunnana dina ios 7 anjeun lakukeun di ios 8 ...

  4.   Bulan jair cenahna

    Pikeun mini iPad naha éta tiasa dilakukeun?