Buka diét nganggo iPhone anjeun: aplikasi anu pangsaéna kanggo ngitung kalori

Kalori iPhone

Salah sahiji resolusi anu paling umum taun éta nyaéta justru anu aya hubunganana sareng diét. Kéngingkeun bentukna, kaleungitan beurat awak, atanapi panginten katingali langkung saé ampir diantawisna hal-hal anu urang pikahoyong dina sababaraha bulan kahiji. Sareng sanaos ku jalanna, kalobaannana tungtungna poho sareng émut aranjeunna ngan ukur saatos Natal di handap, ngamangpaatkeun kanyataan yén kami masih dina bulan Pébruari, kami hoyong ngobrol sareng anjeun ngeunaan kamungkinan ngahanca éta, upami anjeun parantos ngantunkeunana, atanapi masihan fokus Anyar upami anjeun aya tapi henteu ngahontal hasil anu diarepkeun.

Dinten ieu dina iPhone Aktualidad urang nyarioskeun kumaha ngamangpaatkeun telepon anjeun pikeun anjeun diet Janten upami anjeun teu acan nyobian naon-naon, atanapi anu anjeun henteu ngayakinkeun anjeun, ieu aya sababaraha pilihan deui sareng pedaran sahingga dina pandangan anjeun tiasa nganalisis upami salah sahiji ti éta cocog pikeun kapentingan anjeun sareng profil Username anjeun nyalira. . Dupi urang angkat sareng aranjeunna?

Aplikasi pikeun ngitung kalori dina iPhone

Sadaya aplikasi anu kami nunjukkeun di handap aranjeunna dipaké pikeun ngitung kalori, sanaos masing-masing ngagaduhan rarancang anu béda-béda sareng kadang dianggo kalayan tambahan anu tiasa manpaat pisan. Kusabab kitu, analisa individual pikeun masing-masing disarankeun:

Kalori Counter & Diét Tracker

Mangrupikeun aplikasi anu langkung lengkep anu henteu ngan ukur ngitung kalori. Sanaos fungsi ieu nyandak kana kasampurnaan berkat basis data katuangan diantara salah sahiji anu panggedéna, sareng kamungkinan nuliskeun resep anjeun pikeun terang sabaraha kalori anu dipibanda, aya ogé langkung seueur pilihan pikeun bentuk sarengna, sapertos latihan anjeun. méja.

Counter Kalori & Panurunan Berat

Dina hal ieu ogé aya langkung seueur pilihan tibatan ngitung kalori dina tuangeun supados henteu ngaleuwihan maksimum anu disarankeun sadidinten. Anjeun tiasa ngalacak beurat na bet dina latihanana pikeun tetep bugar. Salaku tambahan, éta ngamungkinkeun anjeun ngarencanakeun ménu mingguan anu dipersonalisasi.

Palatih Diét Kuring

Dina hal ieu, éta didesain pikeun awéwé, khususna pikeun kontén tambahan anu kalebetna sapertos tombol panik nalika anjeun ka gogoda anu anjeun henteu kedah atanapi frasa motivasi kalayan tip pikeun aranjeunna nyobian ngajaga diét.

CARROT Lapar

Éta ngan ukur ngamungkinkeun anjeun ngitung kalori, tapi cara ngalakukeunana mah béda ti sadaya usulan anu sanés. Anjeun tiasa nyanyi éta, tapi anjeun ogé tiasa nganggo sensor iBacon dina kulkas supados aplikasi ngingetan yén anjeun kedah tuang anu séhat, sareng tangtosna, kalori anu parantos anjeun konsumsi supados anjeun nyobian ngajauhan éta.

Kalori Counter sareng Diary Pangan

Mangrupikeun salah sahiji buku harian anu tiasa nyerat sadayana sanés ngan ukur kanggo ngitung kalori, tapi ogé pikeun ngalacak sagala prestasi anjeun. Sapertos seueur anu sateuacana, gabungkeun pilihan ieu sareng proposal latihan supados kéngingkeun hasil anu langkung saé.

Counter Kalori FatSecret

Aplikasi gratis ieu sajaba ti loket kalori kalebet sababaraha tambahan sapertos scanner barkod sareng panduan nutrisi kanggo réstoran sareng toko. Salaku tambahan, desain na rada intuitif.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Emilio ortiz cenahna

    Abdi gaduh dipasang anu rada asli .. Foodmeter. Éta ngamungkinkeun pikeun ngabayangkeun jumlahna sareng poto animasi dina tuangeun. FoodMeter Free pantes dicobian
    https://appsto.re/es/LNu81.i

  2.   Oriole cenahna

    Abdi nganggo sauran hirup, gratis tapi nganggo pembayaran dina aplikasi upami anjeun hoyong nuturkeun diét.
    Tapi éta gampang dianggo, éta nyaritakeun yén perséntase anu anjeun kedah tuang numutkeun tingkat kabugaran anjeun, éta dina basa Spanyol sareng éta komunikasi sareng aplikasi kaséhatan apel.