Audiobooks ngalih ka iBooks di IOS 8.4

Béta munggaran ios 8.4 hadir sareng desain ulang utama dina aplikasi musik, hal anu sacara langsung mangaruhan playback tina audiobooks. Ti saprak ios 8.4, sadaya buku audio anu parantos urang simpen dina iPhone atanapi iPad urang moal aya deui dina aplikasi musik sareng aranjeunna bakal janten bagian tina iBooks. 

Mangrupikeun gerakan anu ngahasilkeun opini anu bentrok kumargi, dina hiji sisi, nyaéta logis pikeun mikiran iBooks nalika urang nyarioskeun buku audio tapi di sisi anu sanésna, kami parantos nganggo pilihan ieu sayogi dina aplikasi musik mangtaun-taun, janten ayana na langkung ti konsolidasi dina titik ieu.

Audiobooks dina ios 8.4

Tapi ios 8.4 henteu ngan ukur ngarobih dimana urang kedah ngupingkeun audiobooks. Apple parantos nyandak kasempetan pikeun nambihan pilihan anyar sapertos maju gancang sareng mundur ngan ku mindahkeun panutup buku kénca atanapi katuhu.

Kalayan parobihan ieu, aplikasi musik cocog sareng nami na siapkeun kanggo ios 9 sareng jasa streaming musik kang Apple parantos lami damel numutkeun rumor. iTunes masih pasar kuat tapi beuki seueur pangguna resep mayar biaya bulanan pikeun biaya musik datar, hal anu mirip sareng anu ditawarkeun ku Spotify, pikeun nyebatkeun sababaraha conto.

Upami anjeun hoyong anjeun tiasa tingali sadaya berita ngeunaan ios 8.4 béta 1 keur terang sesa perobihan anu parantos diterapkeun kana sistem operasi sélulér iPhone sareng iPad.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Andrés cenahna

    Éta hal anu logis, kumargi seueur jalma bahkan henteu terang yén buku audio aya, sahingga ngabébaskeun aplikasi musik tina seueur hal.