Audiobooks ngalih ka iBooks nganggo ios 8.4

audiobooks

Menit terakhir tadi wengi sareng deui tanpa peringatan Apple ngaleupaskeun ios 8.4 Béta dimana kabaruan utama nyaéta aplikasi Musik, anu parantos paripurna sareng kalebet mini-pamuter sareng mesin pencari terintegrasi. Tapi henteu ngan ukur aya berita, sahenteuna estetika tina béta anyar ios 8.4, dina waktos ayeuna ngan ukur aya pikeun pangembang.

Kusabab urang parantos tiasa mastikeun, dina aplikasi Musik anu énggal, salian ti renovasi estetika, éta parantos nyababkeun leungitna bagian Audiobooks, anu kalayan pembaruan énggal ieu bakal dipendakan dina aplikasi iBooks, tempat anu langkung logis pikeun ngumpulkeun dina hiji aplikasi sadayana anu aya hubunganana sareng buku.

Ti ayeuna unggal urang mésér atanapi nambihan buku audio kana alat kami, naha éta iPhone atanapi iPad, sareng ios 8.4 urang kedah buka aplikasi iBooks. Dina iBooks urang kedah milarian ikon headset kanggo tiasa ngabédakeun buku audio tina buku normal, cara gancang pikeun milarian buku audio ku panon taranjang.

Nalika ngaklik buku audio, sapertos buku normal, éta sacara otomatis bakal ngalih ka tempat urang ngantunkeun sareng urang tiasa ngésérkeun ramo ka katuhu atanapi ka kénca upami urang hoyong uih deui atanapi neraskeun kontén anu dimaénkeun, sapertos kitu kajadian sareng podcast. Upami urang ngésérkeun ramo sacara teras-terasan, playback bakal maju sacara otomatis dugi ka ngaleupaskeun ramo. Dina setélan urang tiasa nyetél waktos luncat unggal waktos pencét dina tombol dimaksudkeun pikeun tujuan: 10, 15, 30, 45 atanapi 60 detik.

Sakumaha kuring parantos mairan di luhur, Kaputusan Apple pangpinterna kumargi audiobooks kedah sayogi ti mimiti dina aplikasi iBooks. Milarian buku audio dina aplikasi Musik sama sakali henteu intuitif atanapi gampang dipanggihan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.