BookBook, lindung iPad anjeun nganggo sampul buku aslina

buku buku1

Asesoris pikeun iDevices penting pisan pikeun alat urang, nyayogikeun fungsionalitas énggal, ngahususkeunana, bahkan ngajaga aranjeunna. Sareng urang parantos ningali kumaha Apple bahkan parantos masihan pentingna khusus pikeun asesoris dina Apple Store pikeun nyorot pentingna ieu salaku pelengkap pikeun alatna.

Di dunya kasus iPad kami parantos ningali sakedik: kasus anu didamel ku Apple, sampul tukang, sampul keyboard, sampul tukang anu ogé nutupan layar ... Gagasan sajajalan didamel pikeun sampul. Dinten ieu kami masihan anjeun kasus anu pikaresepeun anu bakal mayungan iPad Air anjeun kalayan teu wicaksana, kasus anu bakal ngajantenkeun iPad anjeun Sigana mah buku anu saé, urang nyarioskeun perkawis kasus BookBook.

buku buku4

BookBook mangrupikeun gagasan tina Dua belas Perusahaan Kidul sareng Éta sapertos bank piggy / brankas anu urang sadayana parantos kamuflankeun handapeun sababaraha buku (Éta kamus Inggris / Spanyol anu nyumputkeun sadayana tabungan urang salaku murangkalih).

Dijieunna tina kulit, Dua belas Kidul parantos ngadamel kasus BookBook anu sanés pikeun iDevices (pikeun iPhone, iPad Mini ...) sareng ku ieu aranjeunna bakal ngajantenkeun iPad Air anjeun ngagaduhan tanda kualitas. Aranjeunna bakal ngajantenkeun maling henteu perhatoskeun yén anjeun gaduh iPad dina anjeun sabab ku kasus BookBook éta bakal langsung henteu diperhatoskeun.

buku buku2

Sapertos panutup anu sanés, BookBook ngamungkinkeun anjeun nahan iPad Air dina cara déngdék 30 derajat kanggo padamelan anu raoseun. Interiorna dijejeran dina microfiber kanggo ngajagaan éstétika iPad anjeun, sareng juru anu bertulang pikeun ngajaga tina kamungkinan ragrag.

Upami aya lepat éta harga, $ 79,99 ngalangkungan halaman wébna, tapi kami parantos ngawartosan anjeun yén mangrupakeun ide anu saé pikeun ngajagi iPad anjeun, sareng kasus BookBook pantes.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Andre cenahna

    Kumaha kuring tiasa mésérna?

  2.   ELIZABETH GOMEZ cenahna

    Dimana aranjeunna ngicalna? Atanapi aranjeunna ngagaduhan toko online?