Flaws dina versi abu abu di Apple Watch Sport

apel-nonton- olahraga

Sababaraha pangguna Apple Watch ngalaman sababaraha masalah sareng logo Apple di bagian tukang alatna. Tétéla, éta bakal ngaleungit atanapi sawaréh mupus, salian ti muncul sababaraha goresan atanapi cacat dina téks anu ngurilingan éta. Ieu jelas tina keluhan sareng klaim yén pangguna jam tangan Apple pinter anu diterbitkeun dina Internét.

Masalahna sigana bakal lumangsung sababaraha bulan. Sababaraha tulisan dina jaringan sosial Reddit nunjukkeun conto kumaha logo anu aya di tukangeun Apple Watch nunjukkeun teu sampurna atanapi pamupusan parsial. Ogé, minggu kamari, tulisan ku pangguna dina forum dukungan resmi Apple ngasongkeun jinis masalah anu sami.

Jalma anu ngabahas kana bantosan Apple sareng layanan dukungan dikontak ku halaman wéb khusus AppleInsider. Anjeunna ngaku nampi telepon ti batur ti perusahaan pikeun ngaréspon masalahna dimana aranjeunna janji yén alat éta bakal diganti ku anu énggal tanpa biaya naon, supados insinyur Apple tiasa diajar masalah éta kalayan langkung tuntas. Kanggo analisa langkung seueur karusakan dina arloji, wawakil Apple naroskeun ka palanggan ngeunaan cuaca di daérah éta, tingkat kagiatan anu didukung ku alat éta sareng upami éta beuleum dina cai. Salaku tambahan, anjeunna ogé nunjukkeun yén jalma sanésna ogé parantos ngalaporkeun masalah anu sami tapi éta ngan ukur kajadian dina versi Sport abu abu.

Tétéla, sadaya unit anu ngagaduhan cacad ieu saluyu sareng modél jam tangan ieu, anu nunjukkeun yén masalah timbul ku cara téks nyetak dina modél Apple Watch Sport ieu. Jam tangan stainless steel gaduh tékstur ukiran tibatan dicitak, panginten éta tempat nembak masalah anu dilaporkeun asalna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Manu cenahna

    Sareng ieu badé ngaganti jam tangan premium? Abdi kipas apel ageung, tapi naha alat ieu dibandingkeun sareng jam tangan premium? Halo? Kuring henteu masihan kiridit, éta henteu kajantenan bahkan ka Lotus anu paling parah ... Pokokna ...

    1.    Luis Padilla cenahna

      Anjeun gaduh sababaraha Lotus ...

      Apple diajar naon masalahna sareng numutkeun anu kapangaruhan nyalira koméntar dina forum, Apple nawiskeun aranjeunna gaganti éta.

      1.    Manu cenahna

        Entong nyarios naon anu anjeun henteu terang, kurang ajar. Anjeun badé masihan kuring kelas pembuatan jam, anjeun tiasa ngawartosan yén anjeun henteu pendidikan sareng apel alit ngajantenkeun anjeun telol ...

  2.   Benyamin cenahna

    Percanten atanapi henteu, kuring mésér Apple Watch tanggal 26 Juni di Puerta del Sol sareng naon anu anjeun carioskeun kajantenan ka kuring. Kuring nelepon AppleCare sareng aranjeunna nyarios yén aranjeunna bakal ningali naon anu tiasa aranjeunna laksanakeun sabab AppleCare henteu nutupan cacat "kosmetik". Kuring parantos reuwas nalika jelas ningali yén éta mangrupikeun masalah korosi tina cet anu parantos dianggo dina luhur adonisasi aluminium. Potongan jam tangan murag sapertos kieu. Tambang kuring parantos kaleungitan apel sareng nyebar kana serat-seratna.

    1.    Luis Padilla cenahna

      Kuring bakal langsung ka Apple Store pikeun ngadu'a. Sigana mah Apple nawiskeun gaganti éta, sahenteuna éta anu dicarioskeun ku jalma-jalma kapangaruhan anu nyebarkeunana dina internét.

  3.   Uli cenahna

    alus,
    Kuring parantos janten salah sahiji anu kapangaruhan, nalika kuring nelepon Apple Care "aranjeunna nyarios" yén aranjeunna henteu terang nanaon sareng ngirimna ngarah tiasa diajar. Aranjeunna tungtungna masihan kuring anu énggal tapi tina naon anu kuring baca aya kasus dimana éta diganti ku anu anyar sareng éta kajantenan deui.
    Éta masihan kuring yén aranjeunna gélo nalika diklaim yén aranjeunna nyarios ka anjeun yén aranjeunna henteu terang nanaon tapi aranjeunna terang, aya ratusan jam tangan anu parantos robih kusabab masalah ieu sareng tina naon anu anjeun tingali, sanajan aranjeunna ngarobahna, éta bakal kajadian ka anjeun deui mangrupikeun kalepatan manufaktur upami henteu direngsekeun kumaha teuing aranjeunna ngarobihna, éta bakal tetep kajadian
    Upami éta kajantenan deui ka kuring, kuring badé nungtut modél anu unggul, henteu tiasa ditampi yén ieu kajantenan sareng kuring mikir yén média kedah nyuarakeun berita ieu sahingga aranjeunna nempatkeun solusina sakali sareng sadayana sareng henteu ngalawan urang

  4.   Francisco cenahna

    Éta ogé kajantenan kuring sareng aranjeunna parantos ngawartosan kuring di Apple yén kuring henteu hariwang yén aranjeunna bakal ngalereskeunana tapi kuring pikir sami upami aranjeunna ngalereskeunana sareng saatos dua bulan éta sami kami sami sareng cara anu sami aranjeunna kedah pasihan kami modél anu unggul kusabab kotoran éta henteu janten jam tangan ampir € 500 saatos dua bulan duka di handap kuring ngagaduhan casios anu tahan kuring mangtaun-taun sareng aranjeunna sampurna