Cacing 3, cicilan katilu perang antara cacing nyaéta panerapan dina saminggu

cacing 3

Abdi émut badé ka bumi réréncangan lami sareng nyarios ka diri kuring yén urang bakal maénkeun kaulinan perang dumasar giliran. Kuring pikir éta bakal aya nanaon tapi opat cacing per tim nganggo shotgun, granat, serangan udara, sareng bom domba. Kaulinan di Worms Saga mangrupikeun hal anu urang resep kusabab kumaha absurdna, tapi di jerona aya daya tarikna. Y salami minggu ieu urang gaduh gratis Cacing 3 salaku panerapan dina saminggu.

Pikeun anu henteu terang, sapertos anu kuring nyarioskeun sateuacanna, Worms 3 mangrupikeun gim strategi dumasar giliran, tapi ulah ngarepkeun simulasi 3D atanapi anu sapertos kitu. Anu bakal urang tingali dina Worms 3 mangrupikeun panggung, henteu ageung pisan sanaos kanggo cacing, sareng 8 cacing, 4 per tim. Masing-masing ngahurungkeun cacing tina unggal tim nyerang sareng dina gilirannana urang tiasa nganggo seueur senjata, sapertos shotgun, senapan mesin atanapi bahkan karate top-cut.

Tapi henteu sadayana badé janten sapertos baheula. Grafik, tangtosna, langkung saé pisan tibatan di awalna, sanaos leres ogé yén dina vérsi PC lami anjeun tiasa ngédit sora-sora pikeun nyarios naon anu dipikahoyong. Sacara logis, unggal vérsi gaduh jimatna sareng dina Worms 3 urang ogé bakal ngagaduhan modeu on-line, ogé modél gancang sareng modeu kampanye atanapi gim "pass and play" (ngalirkeun telepon sélulér ka pasangan unggal giliran) anu mangrupikeun versi anu paling mirip sareng versi anu kuring maénkeun ti saprak baheula. Salaku gambar (atanapi pidéo) langkung saé tibatan sarébu kecap, didieu kuring ngantepkeun anjeun pidéo anu bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun ideu kumaha Worms 3.

Worms 3 mangrupikeun kaulinan universal anu meryogikeun ios 5.1.1 atanapi engké, cocog sareng iPhone, iPad sareng iPod touch sareng aplikasi ieu dioptimalkeun pikeun iPhone 5.

Worms3 (AppStore Link)
Cacing30,99 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.