Cacing 4, badé sumping ka AppStore

Cacing 4

Ngan minggu ieu urang mairan éta Worms 3 nyaéta aplikasi gratis dina saminggu di AppStore, tapi panginten waktos ieu aya motif pamasaran di tukangeunana, kuring nyarios ieu kusabab parantos dikonfirmasi yén cicilan kaopat tina cacing prajurit, Cacing 4, bakal sayogi langsung diunduh di AppStore.

Éta gerak anu saé dina team 17Telepon pinter sareng tablet ayeuna parantos janten konsép improvisasi anu otentik, alat anu urang tiasa nyéépkeun seueur waktos dina modal hiburan sareng anu teras ngiringan urang dimana-mana.

Angsuran kaopat tina saga, Worms 4, hadir sareng sakedik tapi kasohor éstétika parobihanLeres, janten tukang kaulinan sareng parantos maénkeun Cacing dina versi PC na, kuring kedah nyarios yén kuring ngaraos kuciwa, game Worms 4 Mayhem for PC mangrupikeun gim 3D dimana urang ngagaduhan skénario anu ampir hanca, lingkungan grafis anu kuring yakin yén smartphone sareng tablet anu dijual ayeuna tiasa diputer, bahkan mungkin kalayan kualitas anu langkung luhur dibandingkeun sareng versi Worms anu lami anu parantos nyayogikeun seueur jam.

Cacing 4

Sanaos kitu, éta mangrupikeun gim anu pantes diperiksa, angsuran anu katilu, Worms 3, pikaresepeun Kaulinan 2D kalayan anu anjeun bahkan tiasa maén maén sareng lulus, kaulinan anu bébas minggu ieu moal leungit dina iPhone atanapi iPad anjeun, sareng éta pasti bakal ngajantenkeun boh ngora sareng sepuh bari bari ngabagi momen lucu ningali cacing ieu saling gelut dina skenario anu langkung lucu tibatan telenges.

Kituna urang bakal waspada pikeun ningali naha cicilan kaopat Cacing dumasarkeun ka anu diarepkeun, sanaos ieu anjeun kedah ngarep-ngarep gim anu sami sareng 3, panginten aya anu langkung resep ku cara éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.